Darren Cahill a analizat șansele Simonei la Roland Garros. Halep: ”Acum joc de plăcere”
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Darren Cahill a analizat șansele Simonei la Roland Garros. Halep: ”Acum joc de plăcere”
Darren Cahill a analizat șansele Simonei la Roland Garros. Halep: ”Acum joc de plăcere”
Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit într-un interviu despre șansele campioanei noastre la Roland Garros.

Darren Cahill a oferit un interviu pentru un site cu profil sportiv, în care a vorbit despre şansele Simonei Halep la câştigarea Roland Garros 2019:

“Sunt multe jucătoare cu potențial de a câștiga. Simona Halep e una dintre ele, chiar dacă nu s-a impus în niciun turneu pe zgură anul acesta. Nu poți să nu o iei în considerare pe Simona când vine vorba despre zgură. A avut două meciuri foarte bune în Fed Cup, apoi a atins finala la Madrid, unde Kiki Bertens a jucat incredibil pentru a o învinge, dar și ea a avut șansele ei. A venit apoi o înfrângere dezamăgitoare la Roma. Kvitova este o jucătoare de urmărit, la fel și Naomi Osaka dacă își regăsește încrederea, Bertens e în formă. Cred că sunt zece sau douăsprezece jucătoare care au șanse la trofeu. Cred că învingătoarea va veni dintre cele care au arătat o formă bună în sezonul de zgură. Au adunat încredere, joacă bine. Ceea ce a reușit Jelena Ostapenko în 2017 este e o raritate”, a declarat antrenorul australian pentru Accent Tennis.

Interviu Darren Cahill pentru Accent Tennis

La rândul ei, Simona Halep a acodat un interviu pentru The Telegraph, în care a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei după ce a triumfat la Paris în 2018. „Acum, lumea mă recunoaște oriunde mă duc. Când câștigi un turneu de Grand Slam, simți că ești completă. Sunt recunoscătoare pentru tot. Dar viața mea e la fel, nimic nu s-a schimbat. (...) Am terminat doi ani pe primul loc și am câștigat un Grand Slam. De acum, joc de plăcere și cu încredere. Tot ce urmează, e ca un bonus" a spus ea.

Citește și:

Cine va ridica trofeul Roland Garros după Simona Halep - analiză

Galerie FOTO: Simona Halep, echipament nou la Roland Garros 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel