Data publicării:

"Dar am slăbit 40 de kg". Felix Stroe îl dă în judecată pe Simion pentru că l-ar fi făcut gras. Diana Tache: Ar trebui să zică şi mersi!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Politica
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Felix Stroe îl dă în judecată pe George Simion pentru că l-ar fi făcut gras. Subiectul a fost "intens" dezbătut de Mugur Ciuvică, Bogdan Chirieac și Diana Tache, în stilul caracteristic.

Mugur Ciuvică: În afară de faptul că pe domnul Felix Stroe chiar nu-l cunoaşte nimeni, în afară de rudele apropiate... A fost vreo jumătate de oră ministrul Transporturilor - eu aşa am aflat de el. Dar a trecut jumătatea aia de oră şi s-a întors la el la Constanța, unde înţeleg că face nişte afaceri şi este PSD-ist. Este tare aia cu cearta cu Simion. Simion l-a făcut gras, dar ce o fi avut cu Stroe nu îmi e foarte clar.

Bogdan Chirieac: Că şi-a lansat candidatura.

Mugur Ciuvică: Da, dar de ce s-a luat de omul ăsta şi l-a făcut gras ? Ăsta a zis că îl dă în judecată. Ce am înţeles eu este că evenimentul ăstora de la AUR, de la Constanța, a fost cam ratare așa şi că oricum era supărat domnul Simion că au venit câţiva inşi acolo. Probabil de nervi s-a luat de domnul Stroe. Dumneavoastră nu aveţi o asociaţie ceva?

Bogdan Chirieac:  A graşilor? Ne gândim să facem. 

Mugur Ciuvică: Să vă faceţi, ca să nu fiţi ca fermierii, izolaţi. Să fiţi toţi graşi şi uniţi şi să protestaţi.

Bogdan Chirieac: Ne va ajuta foarte mult,

Mugur Ciuvică: Imaginea graşilor contează!

Bogdan Chirieac: Putem să facem chiar un partid politic.

Mugur Ciuvică: Sigur, după aia, după formula USR-ului

Bogdan Chirieac: Doamna Tache, cum comentaţi acest fapt reprobabil comis de domnul Simion, la Constanța?

Diana Tache: Acum, domnul Felix Stroe ar trebui să zică şi mersi, pentru că, până la urmă, a zis ceva "grasul ăla de la RAJA", "umflatul ăla de la RAJA" sau ceva de genul şi a vorbit despre blaturile pe care le-ar face domnul Felix Stroe în zonă - cu bani, cu candidaţi, cu poziţii. Cumva, mie mi se pare că ceea ce indica Simion în discursul lui era pe partea asta de infracţiune. Faptul că l-a făcut gras sau cum l-a făcut... Simion, totuşi, de la tribuna Parlamentului l-a făcut pe Virgil Popescu hoţ. Adică, una e una, alta e alta, dar vă daţi seama la ce nivel a ajuns dispută politică? Nu mai discutăm despre capacitate administrativă, ofertă electorală. Am ajuns la "dar nu sunt gras, că am slăbit 40 de kg".  Felix Stroe merge şi se plânge -  am înţeles că va face plângere la CNCD - în numele tuturor supraponderalilor din ţară. Doamne fereşte!

Bogdan Chirieac: Eu domnului Ciuvică deja i-am făcut, urmează să o semnez. Nu ştiu dacă m-a făcut vreodată gras, dar ar fi putut să o facă. Şi, atunci, pac, na războiul. Nu mai stăm la discuţii, că este an electoral.

Diana Tache: Indicii temeinice.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel