Daniela Simulescu, TOTUL despre eclipsa de Soare de pe 10 iunie
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 07 iun, 20:12
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
În data de 10 iunie 2021 se va produce o eclipsă parţială de Soare. Despre acest subiect, Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a realizat o emisiune specială. 

Joi, 10 iunie 2021, va avea loc o eclipsă de Soare. Evenimentul se produce în zodia Gemeni, în timpul mişcării de retrogradare a lui Mercur şi în conjuncţie cu Neptun. Ce înseamnă acest lucru din punct de vedere astrologic va explica Daniela Simulescu. 

Toate explicațiile vor fi oferite de astrologul Daniela Simulescu în cadrul unei noi emisiuni, ce va fi difuzată marți, începând cu ora 10.00.

Eclipsă parţială de Soare, 10 iunie 2021. Din ce zone ale ţării va fi vizibilă

„Eclipsa nu se vede din toată țara și, pentru început, iată o diagramă cu locurile de unde se vede și de unde nu.Vom reveni cu amănunte", transmite Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Conform unei imagini ataşate postării, eclipsa va fi vizibilă în Transilvania, în Banat şi în mare parte din Moldova.

Într-o declaraţie acordată Agerpres, în luna februarie, coordonatorul Observatorul Astronomic, muzeograful Adrian Şonka, arăta că Soarele va fi acoperit doar în proporţie de 1-2%, dar tocmai acest aspect este de interes pentru pasionaţi. „O să fie o eclipsă de Soare, se va vedea din jumătatea de nord-vest a ţării, dar e parţială. Pe 10 iunie. Dar Soarele o să fie acoperit 1-2%, deci foarte-foarte puţin. E spectaculos, tocmai pentru că e puţin", spunea el.

G Ad:

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro