Daniela Simulescu: Beneficiile lui Venus în Capricorn pentru fiecare zodie
Autor: Ioana Dinu | Publicat pe: 09 dec 2022, 17:04
WhatsApp
După ce s-a distrat în semnul Săgetătorului, iată că Venus pășește spre un semn mult mai serios.   

Venus, Micul Benefic, se mută în semnul Capricornului în perioada 10 decembrie 2022 - 3 ianuarie 2023. 

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste. Și vrea să ne învețe că dragostea trece prin stomac! 

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea și cum iubește.

În astrograma unui bărbat, poziția lui Venus arată de ce tip de femei este atras.

Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum.

Când Venus tranzitează semnul guvernat de Saturn, iubirea trece printr-un filtru obiectiv și pragmatic. Adică vom prefera faptele în locul cuvintelor. Și vom face totul în ritmul propriu. Acest tranzit este foarte bun pentru organizarea sărbătorilor. Vom ști să cheltuim banii într-un mod eficient. Și pentru produse de calitate. Deci, în 2022, vom face cadouri uimitoare, atât nouă, cât și celor dragi. 

Vom căuta relaţiile foarte serioase, de cele mai multe ori cu persoane cu diferenţe de vârstă, ori mai mici, ori mai mari. Vom fi interesați de acele persoane care ne pot asigura atât siguranța financiară, cât și cea emoțională.

Iată ce beneficii va aduce pentru fiecare dintre noi!

 

Berbec / Ascendent în Berbec

Venus va tranzita casa carierei, a statutului, a autorităţii, a imaginii tale, casa rolului tău în societate. Cu alte cuvinte, trebuie să ai multă încredere acolo, trebuie să atragi foarte multe priviri, trebuie să le faci pe plac oamenilor autoritari sau să îți folosești propria autoritate într-un mod plăcut pentru oamenii din jur. Cu cât eşti mai încrezător în partea ta profesională, cu atât vei avea mai multe avantaje. Şi s-ar putea să găseşti oamenii care să te ajute. Cu cât te preocupi de vestimentație, cu cât te aranjezi altfel la locul de muncă, s-ar putea să ai mai mult succes.

Taur / Ascendent în Taur

Ce vă recomand eu vouă? Să călătoriți, să faceți vizite, să mergeți la tot felul de evenimente și petreceri. Orice drum pe care îl faceţi vă ajută să evoluați. Veți avea parte de mici beneficii: într-un pelerinaj, într-o excursie, într-o călătorie, într-o vizită la o persoană dragă, oriunde veţi găsi nişte oameni care să vă ajute.  Casa a 9-a are legătură şi cu studiile şi s-ar putea să găsiţi un domeniu care să vă placă foarte mult. Vă ocupaţi de o pasiune care să vă umple inima în următoarele luni. În plus, voi veți fi aceia care vor iniția discuții filozofice în jurul bradului de Crăciun. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Venus tranzitează casa a 8-a. Bani din partaje, moşteniri, taxe, impozite, este o perioadă minunată pentru asta, s-ar putea să îi primiţi. Iar, cu Venus în tranzit în casa a 8-a, trebuie să vă descoperiţi senzualitatea, indiferent de vârsta pe care o aveţi. Să vă îmbrăcaţi, să vă machiaţi, să vă prezentaţi într-un fel, să vă descoperiţi din toate punctele de vedere. Trebuie să faceţi asta. Nu este cazul să fiți superficiali.

 

Citiți continuarea pe Spectacola.ro.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?