Daniela Simulescu, avertisment pentru o zodie: S-ar putea să aveţi un şoculeţ, că aţi cheltuit cam mult
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Andrea Piacquadio, Pexels
Fotografie de la Andrea Piacquadio, Pexels
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef AstroSens, a venit cu avertismente pentru o zodie. 

"Luna nouă în casa a şasea. Trebuie să se schimbe ceva în modul în care lucraţi. Mai ales pentru cei care vă ştiţi că şefii vă bat la cap, vă sună, vă scriu mailuri şi în vacanţă, sunt supăraţi pentru că nu faceţi lucruri. Trebuie să se schimbe ceva, pentru că luna nouă e în conjuncţie cu Ceres şi undeva trebuie să negociaţi. 

Trebuie să negociaţi. Nu mai sunt de acord să răspund la telefon după o anumită oră. Nu mai sunt de acord să vorbesc cu clienţii într-un fel, deşi ştiu că nu e ok. Trebuie să fie un echilibru, o soluţie. Faceţi tot posibilul să nu mai staţi în postura de victimă sută la sută. Să staţi maximum 25%. 

Puteţi căuta un nou loc de muncă, puteţi primi o veste bună legată de un nou loc de muncă. Luna nouă e în trigon cu Jupiter, guvernatorul vostru, Jupiter e în casa a doua. 

Dar trebuie să fiţi foarte atenţi şi focusaţi şi pe sănătate, pentru că Luna asta nouă e în casa a şasea şi trebuie să vă daţi seama de lucruri. Până la ce oră stau pe telefon, câte ore suplimentare fac, etc. Trebuie să munciţi mai mult cu voi.

Jupiter îşi începe retrogradarea în casa a doua şi s-ar putea să aveţi un şoculeţ, că aţi cheltuit cam mulţi bani din 11 mai încoace. Eu cred că vă veţi descurca, nu îmi fac probleme. Dar nu înseamnă că nu trebuie să faceţi ceva practic în acest sens.

Aş vrea să vă invit totuşi să aveţi grijă la relaţiile cu colegii. Mercur în casa a şasea face multe aspecte săptămâna următoare, vă puteţi auzi vorbe, puteţi primi nişte replici şi vi se vor părea nedrepte. S-ar putea şi partenerul să vă spună lucruri care să vă enerveze, să vă consume mai mult decât e cazul", a precizat Daniela Simulescu pentru cei din zodia Peşti şi cei cu ascendent în această zodie.  

MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Unde, cum și cu cine preferă Zodiile să se relaxeze în weekend

Cu toții avem trăsături unice, însă atunci când vine vorba despre zodii, s-ar putea să vedem anumite caracteristici care se repetă în cazul Peștilor, de exemplu. 

Știm că aceștia sunt visători, idealiști și doresc să salveze lumea sau să-i protejeze pe cei mai puțin norocoși decât ei. Astăzi vorbim despre zodii în timpul liber, mai precis cum se poartă acestea în weekend. Unde preferă să meargă, ce anume doresc să facă și cu cine preferă să-și petreacă timpul.

Disclaimer: acest text este scris pentru amuzament, dar și pentru evidențierea unor trăsături generale. Nu dorim să supărăm zodiile. Totodată, nu vă gândiți doar la zodie atunci când citiți, ci la faptul că sunteți unici și aveți marcajul vostru special. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Cel mai probabil pentru weekend Berbecii preferă o excursie de o zi, în care să simtă că se mișcă, să simtă că îmbină mai multe activități într-una singură. S-ar putea să aleagă să plece cu bicicleta. În ceea ce privește locul, cel mai probabil la munte, sau undeva unde au cât mai multă natură. Or să aleagă și ceva obiective pe care să le viziteze (bifeze) în drumul lor. Cu cine? Asta rămâne de văzut pe moment, de cine are chef atunci, cu cine nu e certat, cu cine a revenit în relații bune. Berbecului oricum nu îi e teamă să plece nici singur, își face prieteni pe acolo, că doar e de gașcă, nu? CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel