Daniela Simulescu, avertisment: Dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă şi ceva bun/nou în viaţa ta, e doar VINA TA
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 11 mai, 14:40
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef ASTROSENS, vine cu un avertisment după ce Jupiter a intrat în Berbec. 

"Jupiter, planeta care se ocupă cu oportunitățile, a intrat astăzi în Berbec, primul semn al zodiacului, unde va sta până pe 28 octombrie. Deci începe un nou ciclu jupiterian.

Lui Jupiter în Berbec îi plac încrederea, îndrăzneala, curajul, independența, viteza. Câteodată și alinturile sau furia. Și nu așa simplu, ci într-un mod amplificat. Este precum primul scâncet al unui bebeluș. Pune lumea în mișcare.

Dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva nou/bun în viața ta, apoi să știi că va fi DOAR vina ta", a scris Daniela Simulescu pe Facebook. 

Horoscop 11 mai 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Probleme la serviciu pentru o zodie. Discuții cu șefii

Mercur retrograd nu este un aspect care să ne umple de spaime, ci mai degrabă să ne ajute să reevaluăm, să ajustăm, să corectăm și să îmbunătățim. Trecutul se reactualizează, multe dintre faptele noastre pot fi readuse în viața noastră, dar și mulți oameni la care nici nu ne mai gândiserăm pot să reapară din senin. 

G Ad:

"Mercur își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor și o va termina in semnul Taurului. Deci aceste semne și cele opuse vor fi cele luate în colimator. Dar vă rog să vă gândiți (exact ce îi place lui Mercur) că orice situație frustrantă are și o mare oportunitate ascunsă. Încăpățânarea și rigiditatea vor fi puse la încercare tocmai pentru a ne arăta că există și alte variante, unele mai simple și mai de folos”, spune astrologul Daniela Simulescu.

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

BERBEC

Poţi să te îngraşi, dar să şi slăbeşti, poţi să te apuci să faci sport. Vrei să înveți lucruri noi, vrei să ieşi din situaţiile toxice în care te afli. Trebuie să ai grijă de sănătate. Vei avea o încredere oarbă pe care trebuie să o folosești, indiferent dacă îți vei da seama că ţi-a luat mai multe decât era cazul. Sunt momente în viaţă când asta trebuie să faci şi să nu stai acolo. Mergi înainte!

CITEŞTE DESPRE CELELALTE ZODII AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro