Daniela Simulescu, astrologul DCNews, a realizat portretul astrologic al sociologului Mădălina Hideg, directoarea Institutului Argument
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrologul DCNews, i-a realizat portretul astrologic al sociologul Mădălina Hideg, directoarea Institutului Argument
Daniela Simulescu, astrologul DCNews, i-a realizat portretul astrologic al sociologul Mădălina Hideg, directoarea Institutului Argument
Daniela Simulescu, astrologul DCNews, a realizat portretul astrologic al sociologului Mădălina Hideg, directoarea Institutului Argument.

Sociologul Mădălina Hideg, directoarea Institutului Argument, s-a născut pe 24 iulie 1983, în Roman. Observăm din start că este o nativă Leu. Adică o persoană foarte competitivă, creativă, pasională, dornică de recunoaștere, respectuoasă, cu calități de lider și mereu încrezătoare în propriile puteri. 

Dacă poziția Soarelui reprezintă personalitatea, poziția Lunii din momentul nașterii arată spectrul emoțional, modul în care procesezi stările interioare și cum simți ceea ce se întâmplă în jurul tău. Sau cum îmi place mie să spun: Luna este sufletul nostru. În acest caz, Luna se afla în semnul Capricornului. Deci astrul emoțiilor era în semnul maturizării și al disciplinei. Cu alte cuvinte, Mădălina Hideg are un control uimitor asupra emoțiilor, ambiție și nevoia permanentă de organizare sau de planuri de lungă durată. Și cum orice este atât o resursă cât și o vulnerabilitate, aici avem și cu o autoexigență dusă la extreme din când în când. Luna se afla în careu cu Saturn, ceea ce înseamnă că avem de-a face cum o persoană de tip saturnian. Care se naște "bătrână"(prea matură) și devine mai "tânără"(relaxată) după 40 de ani. 

Venus, astrul feminității și al iubirii, se afla în Fecioară. Ceea ce îi oferă nativei un simț practic și pragmatism, mai ales atunci când vorbim de partea personală. Dar și o atenție la detalii, mult mai pronunțată. Am putea spune că inima ei are un filtru rațional. 

Marte, astrul care ne arată energia masculină și modul în care acționăm, se afla în Rac. Ce înseamnă asta? Că are nevoie întotdeauna de a pune bazele unui proiect, de a avea o fundație, echipă, stabilitate și atașamente puternice. Dacă are pentru ce sau cine lupta, nu se teme deloc. 

Dar aspectul cel mai important prezența Nodurilor Lunare pe axa Gemeni(Nodul Nord)-Săgetător(Nodul Sud), cea care îi arată drumul în viață. Aici discutăm despre setea de cunoaștere, calități pedagogice și capacitatea de a transpune abstractul în informație ușor de înțeles de către toată lumea. Despre apetența pentru studiu și explorarea lumii. Concluzia: Mădălina Hideg este un călător cu o valiză plină de cunoaștere. Depinde doar de ea cum o va folosi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel