Astrologul DC News a dezvăluit secretele lui Victor Ciutacu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Ciutacu
Ciutacu
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic al lui Victor Ciutacu. 

Victor Ciutacu, jurnalist, s-a născut pe 15 mai 1970, în Sinaia, județul Prahova. Acesta este un nativ Taur. Adică o persoană foarte pragmatică, stabilă, cu nevoie de siguranță și mai rațională ca alte zodii. Zodia reprezintă caracteristicile generale și personalitatea exterioară. 

Poziția Lunii din momentul nașterii, în schimb, ne oferă indicații referitoare la spectrul emoțional al nativului, la lumea interioară și la reacțiile sale. Luna se afla în Fecioară. Ceea ce înseamnă că nevoia prioritară a lui Victor Ciutacu este de a structura emoțiile, de a înțelege, de a explica, de a despica totul în mai multe bucăți, de a acorda atenție detaliilor. Se lovește permanent de dorința de a fi perfect și vrea să se simtă util. Arhetipul Fecioarei este cel al optimizării, eficientizării, dar și al criticii. 

Mercur, planeta comunicării și a proceselor cognitive, se afla în Taur, în conjuncție cu Saturn. Acest aspect poate fi interpretat atât ca o resursă, cât și ca o vulnerabilitate. Resursa vine din faptul că Victor Ciutacu nu transmite o informație până când nu are o bază solidă în spate. Are un simț analitic fantastic și un ritm metodic. Nu se teme să spună lucrurile cât mai direct. Dar vulnerabilitatea este rigiditatea. Rezistența la schimbare. 

Aspectul cel mai important este conjuncția Venus-Marte din semnul Gemenilor. Iubește cuvântul și îl folosește ca și cum ar fi instrumentul lui cel mai de preț. Atât în momentele bune, dar și în luptele pe care le va întâlni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel