Data actualizării:
Data publicării:

Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești
Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești
Daniela Simulescu, astrolog, în contextul în care marți va fi Lună Nouă, a transmis un mesaj în mediul online.

Daniela Simulescu a publicat pe Facebook următorul mesaj: "Nu știu ce faci tu mâine (n.r. marți, 15 mai), în jurul orei 15.00, când va fi Lună Nouă (Soarele și Luna la același grad) în Taur (semnul banilor și al confortului), dar îți spun eu ce ai putea să faci. Să te prosteșți puțin. Știi copiii ăia care își fac bancnote din hârtii? Și fac "tranzacții" în fața blocului? "Vând" și "cumpără" totul cu niște bucăți de hârtii decupate și desenate, cărora le dau valoare. Eu știu câteva persoane care au făcut asta în copilărie și care acum o duc bine. Scrie suma pe care ți-o dorești pe "bancnotă". Sau de ce nu, să fii și mai ancorat în realitatea noastră, creează-ti un "card" cu care să îți imaginezi că îți cumperi ceva ce îți dorești de foarte mult timp. Pune-ți bucățica aia de hârtie bine (poate chiar în portofel) și mai uită-te din când în când la ea. Că poate cine știe..."

VEZI ȘI Daniela Simulescu (astrolog): "Fiți atenți". Se va mai întâmpla în aproximativ 84 de ani

2018, previziuni

Amintim că Daniela Simulescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, a explicat cum va fi anul 2018 pentru România. A lucrat cu harta Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, parafată în jurul prânzului la Alba-Iulia. În 2018, oamenii vor spune ce nu le convine. "Mercur progresat (gândirea și comunicarea) va face conjuncție cu Marte progresat (curajul, acțiunea), în Berbec, pe toată durata anului, adică lumea va fi dornică să comenteze, să protesteze, să spună ce nu îi convine", explica Daniela Simulescu. 

[citeste si]

Anul următor va fi unul de sărbătoare pentru țară, însă românii nu vor simți deloc acest lucru, mai spunea Daniela Simulescu. Mai multe, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel