Daniela Simulescu, astrolog DC News, „recomandări” pe plan amoros: Nu prea vă puteți baza pe asemenea exemplar
Autor: Ioana Dinu | Publicat pe: 18 ian 2023, 22:48
WhatsApp
Fotografie de la Vera Arsic: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/sarut-rela-ie-legatura-expresie-faciala-984944/
Fotografie de la Vera Arsic: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/sarut-rela-ie-legatura-expresie-faciala-984944/
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News, are câteva „recomandări” pe plan amoros.

„Băieți, dacă aveți o relație cu o tipă care are în astrograma natală Luna/Venus/Nodul Sud în Berbec, Mercur și Marte în Capricorn(alde Shakira) și vreți să călcați strâmb, v-aș recomanda să aveți grijă cum o faceți. Că pe urmă scrie un cântec și vă face de cacao la toată planeta.

Dragile mele, dacă dați peste un tip cu o conjuncție Venus-Uranus în Săgetător și una Luna-Marte în Berbec - și în casa a 5-a pe deasupra (alde Pique), aș fi mai atentă. Nu prea vă puteți baza pe asemenea exemplar. Versul ala care zice că “trebuie niște fitness și pentru creier” este cât se poate de adevărat. Ca să vedeți încă o dată cât de mult contează zodia într-o compatibilitate (n.r. - râde). Adică deloc! De fapt, ce voiam să vă spun este că Mercur și-a oprit astăzi retrogradarea. Și cum și Marte este și el în mers direct, este momentul să treceți la treabă cu aplomb! Și să facturați așa cum face Shakira!”, a scris Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News.

Pe 18 ianuarie, Mercur își va relua mersul direct în semnul Capricornului. Ne reamintim că și-a început retrogradarea pe data de 29 decembrie 2022. Dar efectele pot dura până pe 11 februarie! De mâine încolo ne vom putea organiza viața așa cum ne dorim. Nu va trebui să ne mai lovim de probleme din trecut. Vezi mai multe aici - https://www.astrosens.ro/vesti-de-la-mercur-retrograd-pentru-berbec-rac-balanta-si-capricorn_4731.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?