Data actualizării:
Data publicării:

Daniela Simulescu, astrolog DC News, detalii din astrograma lui Răzvan Dumitrescu

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Răzvan Dumitrescu
Răzvan Dumitrescu
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic al lui Răzvan Dumitrescu. 

Răzvan Dumitrescu, jurnalist, prezentator și realizator al emisiunii ”Ce se întâmplă?”, transmisă săptămânal, în direct, pe DC News și DC News TV, s-a născut pe 30 mai 1965, în București. 

Observăm că este un nativ cu Soarele în Gemeni. Adică s-a născut pentru a face conexiuni între oameni, pentru a comunica, schimbare, pentru a se adapta de la o situație la alta și de a-i învăța și pe ceilalți asta. În plus, se pricepe la a traduce orice informație abstractă într-un mod ușor de înțeles pentru toată lumea. Dar zodia reprezintă doar personalitatea. 

Poziția Lunii din momentul nașterii arată spectrul emoțional, reacțiile și modul în care își procesează stările interioare. Ei bine, Răzvan Dumitrescu avea Luna în Taur. Nevoile lui principale sunt acelea de siguranță, loialitate, de stabilitate și de planificare. Nu se poate implica în niciun proiect care nu i se pare lui că este ancorat în realitate. 

Mercur, planeta care reprezintă vocea și mintea, se află tot în Taur. Orice om cu Mercur în Taur învață totul pe cont propriu, și nu într-un mod mecanic. Preferă să își demonstreze orice informație, este foarte metodic, matematic și pragmatic, are propriul ritm. Plus un strop de încăpățânare. Nu își schimbă opinia cu una cu două. 

Marte, planeta care se ocupă de energia masculină, acțiune, pasiune, motivație, se afla în Fecioară și într-o conjuncție cu radicalul Pluto și neconvenționalul Uranus. Dacă ar fi să ni-l imaginăm pe nativ ca pe un soldat, am avea de-a face cu unul de tip chirurg, cu o precizie microscopică, atenție exagerată la detalii și cu intuiție greu de explicat. Unul care analizează, organizează, despică firu-n patru. Sau cu unul care găsește resurse și soluții la toate problemele armatei. Și ca orice concept din astrologie, poziționarea lui Marte în Fecioară are și o vulnerabilitate: autoexigența/perfecționismul de nedescris care se poate proiecta și asupra celorlalți. 

Ascendentul nativului se afla în Gemeni. Conjuncția Soare-Jupiter, foarte aproape de ascendent, este cea care i-a oferit o inteligență vie, spirit cameleonic, curiozitate fără limite și capacitatea de a crea noi trenduri.

Aspectul cel mai important este Nodul Sud din Săgetător. Acest punct este responsabil pentru bagajul destinat la naștere. Avem un om plecat într-o călătorie permanentă, la propriu și/sau la figurat, după adevăr, justiție, libertate și cunoaștere. Am putea spune că lecția vieții sale este aceea de a afla ce este sau de a face dreptate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel