Daniela Simulescu anunţă ULTIMA ŞANSĂ pentru vărsători. "Jupiter îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă"
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Numerology Sign via Flickr
Foto: Numerology Sign via Flickr
Este ultima șansă pentru Vărsători să-și facă ordine în planuri și să caute modalități de a le împlini până în luna iunie, anunţă Daniela Simulescu. 

„În primul rând suntem nevoiți să discutăm de faptul că Jupiter va ieși din semn. S-a plimbat repede din decembrie până acum și acum iese. Jupiter va ajunge la ultimul grad în semn. Gândiți-vă din decembrie până acum care au fost oportunitățile primite, cu siguranță s-a întâmplat ceva bun.

Veți intra într-o perioadă în care trebuie să găsiți resurse săptămâna aceasta, să vă mai gândiți o dată. Saturn este în semnul acesta și o să mai stea acolo. Dar, acum, aici, până intră Jupiter în Pești. Gândiți-vă unde ați crescut și ce v-ați dorit. Jupiter va intra în Pești și o să facă să găsiți resurse... fie bani, fie oameni, informații. Se va întoarce în iunie în Vărsător și o să ceară să vă puneți pe treabă”, a transmis astrologul DC NEWS, în emisiunea noastră.

Jupiter îți dă, dar nu-ți bagă și în traistă!

„Nu lăsați pe acel Jupiter să se consume. Jupiter este genul de planetă care îți dă, dar nu-ți bagă și în traistă. De aceea, săptămâna aceasta stați și gândiți-vă... din decembrie până acum ce v-a mers? Acolo merg să fac ceva”, a adăugat Daniela Simulescu.

„În afară de acest lucru, sunt multe planete în casa a IV-a, iar Soarele face careul cu Saturn de Mâine. Așa că stați cu familia, să nu vă depărtați de ea. Veți fi nevoiți să fiți cu toate rudele, dar nu o să vă convină toate rudele. Mâine s-ar putea să resimțiți puțin chestia aceasta. Cu intrarea planetelor în Gemeni începeți să căpătați încredere”, a mai spus ea.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel