Data actualizării:
Data publicării:

Daniela Sezonov Ţane, ambasadoarea României la New Delhi, a dansat pe muzică tradiţională indiană - Video viral

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
foto Pexels
foto Pexels
Imaginile cu ambasadoarea României la New Delhi Daniela Sezonov Ţane, care a dansat pe muzică tradiţională indiană, cu ocazia unei sărbători, au devenit virale pe rețelele de socializare. La eveniment au fost prezenţi mai mulţi ambasadori, care au dansat şi ei. 

Conform imaginilor, ambasadoarea şi ceilalţi invitaţi din partea ambasadelor au dansat pe muzică tradiţională cu ocazia sărbătorii Baishakhi.

VIDEO

La preluarea funcţiei, în urmă cu mai puţin de 2 ani, ambasadoarea spunea că s-a îndrăgostit de India.

'M-am îndrăgostit de India după descoperirea Vedelor şi Upanişadelor, prin intermediul operei poetice a lui Mihai Eminescu şi am optat pentru studiul limbii hindi şi al literaturii şi filosofiei indiene la Universitatea Bucureşti, făcând parte din primul grup de studenţi cunoscători de hindi din România post-comunistă. În 1992 am primit o bursă a guvernului indian pentru aprofundarea studiului limbii hindi, la Kendriya Hindi Sansthan (Institutul Central de Hindi) din Agra, lucru care m-a făcut să descopăr India la vârsta de 22 de ani', spunea ambasadoarea Daniela Sezonov Ţane, conform site-ului MAE.

Între anii 2000-2004, Daniela Sezonov Ţane a lucrat la Ambasada României din New Delhi, cu gradul diplomatic de secretar III, apoi de secretar II, ocupându-se de domeniile culturii, educaţiei şi politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel