Daniela Crudu și-a dat demisia de la Antena 1
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
crudu
crudu

Dan Capatos a rămasfără asistentă. Daniela Crudu și-a dat  demisia de la Antena 1, anunțul find făcut chiar de Capator în emisiunea de miercuri seara. Se pare că acuzele lui Gigi Becali a adresa asistentei lui Capatos au avut efect.

[caption id="attachment_272179" align="alignleft" width="310"] Foto: expresspress.ro[/caption]

Daniela Crudu a decis să renunţe la cariera care a conscrat-o. "Şi-a dat demisia din dragoste", a fost comentariul  lui Capatos.

 Prezentatorul de la Antena 1 a anunţat că-şi caută deja o nouă asistentă şi va face un casting în acest sens. "Am lansat cele mai importante asistente tv. La noi se face carieră", a mai adăugat Capatos, cu părere de rău, mai ales că el a fost şi principalul ei susţinător atunci când bruneta a fost la un pas să fie dată afară din cauza scandalului cu Leo de la Strehaia.

 Motivele care au dus la această decizie radicală a fost gelozia iubitului ei, Mihai Costea, dar şi desele reproşuripe care i le-a făcut Gigi Becali, patronul fotbalistului.  Becali i-a impus Danielei Crudu să renunţe la televiziune, dacă mai doreşte să continue relaţia cu jucătorul Stelei, Mihai Costea.

Bianca Drăguşanu, prietena ei cea mai bună, a dezvăluit şi ea faptul că partenerul Cruduţei este foarte "posesiv", iar decizia Danielei nu a surprins-o prea tare, mai ales că gândurile de a renunţa la carieră o băteau de mult pe fosta manechină.

Decizia Danielei Crudu a venit după ce Gigi Becali a acuzat-o că randamentul scăzut  al lui Mihai Costea la Steaua s-ar datora acesteia.

 „Nu ştiu cum poate Mihai Costea să stea cu femeia asta. Am prieteni care au plătit să facă sex cu ea", a afirmat Becali, la emisiunea „Acces direct" prezentată de Simona Gherghe. „Am auzit de tine că eşti foarte tare la pat. Mi-au zis mulţi că eşti superfemeie. Îţi găsesc eu un milionar să te combini cu el şi lasă-l în pace pe Nilă. Cât vrei pe lună să-l laşi în pace? Îi dau un sfat Danielei: dacă te bate Costea, cere-i şi câte 5-7 mii de euro din când în când, te alegi şi tu cu ceva după ce te desparţi de el", i-a răspus, ulterior,  Gigi Becali în emisiunea „Un show păcătos".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel