Urmărește emisiunea live
Daniela Crudu și Simona Trașcă, audiate într-un dosar ce vizează fapte de proxenetism
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Daniela Crudu și Simona Trașcă au fost aduse la Poliție, joi dimineața, pentru a fi audiate într-un dosar de care ar viza fapte de proxenetism cu prostituate de lux,   dar și din lumea show-biz-ului.

Mai multe  vedete  sunt audiate în caliate de martor la Secția 19 de Poliție. Printre ele se numără și Daniela Crudu, Simona Trașcă, Mădălina Pamfile, Denisa Biţă, Rellys Tonu, Diana Gureşoaie şi alte fete cunoscute în lumea mondenă. Peste 50 de fete au fost chemate, în total, la Poliție, precizează libertatea.ro. 

La Secția 19 mai sunt audiați și alți bărbați care ar avea legătură cu faptele menționate.

Polițiștii Secției 19, cei de la Serviciul de Investigații Criminale al Sectorului 5, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează cercetări într-un dosar de proxenetism cu prostituate de lux, dar și din lumea show-biz-ului.

Surse judiciare precizează că printre clienți se numără persoane cunoscute din mediul de afaceri cu dare de mână.  Tarifele plecau de la 1.000 de euro, iar "domnii generoși" suportau și cheltuielile excursiilor în străinătate sau le ofereau cadouri partenerelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel