Daniel Zamfir, lovitură pentru Orban: Așa înțeleg să fac politică!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Daniel Zamfir
Daniel Zamfir
Premierul desemnat Viorica Dăncilă a anunţat, luni, în plenul Parlamentului, că nu va introduce în mandatul său nicio taxă nouă, iar în această săptămână se va renunţa la formularul 600.

După acest anunț, Daniel Zamfir, senator PNL, a avut o reacție. Mesajul său vine ca o lovitură pentru Ludovic Orban, președintele liberalilor, care l-a amenințat cu excluderea pe Daniel Zamfir, unul dintre cei mai apreciați politicieni din PNL.

[citeste si]

"În urmă cu puțin timp, în Parlament, doamna prim-ministru Dăncilă a anunțat că renunță la Declarația 600 cea prin care cei cu profesii liberale erau jecmăniți si umiliți. Iată că a avut ceva rezultate audierea ministrului finanțelor de la Comisia Economică a Senatului! Sigur că acest lucru nu ar fi fost posibil fără uriașa mediatizare a subiectului! Eu așa înțeleg să fac politică! Să aducem în Parlament temele importante și să le cerem explicații celor care guvernează! Restul e gargară, de care oamenii s-au săturat demult!", a fost mesajul publicat de Daniel Zamfir pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel