Daniel Tudorache pune tunurile pe Ludovic Orban: ”Împreună cu alcoolul, îi dăunează, îi stă pe creier” - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ludovic Orban FOTO Agerpres
Ludovic Orban FOTO Agerpres
Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, reacționează dur la adresa liderului PNL, Ludovic Orban, după ce partidul condus de el are o singură problemă în sector: ambrozia. 

”Doar Orban se plânge de ambrozie în Sectorul 1, dar, din cauza alcoolului nu-și dă seama. Știm foarte bine, el mai merge la dezalcoolizare, pe la Viena. Important e ca PNL să aibă încredere în el.” a afirmat Daniel Tudorache. 

Întrebat ce efect are, primarul a răspuns: ”Poate împreună cu alcoolul, îi dăunează sănătății.” Cu privire la unde e ambrozie în Sectorul 1, Daniel Tudorache a afirmat: ”Bănuiesc că pe terenurile lui, fiind președinte la PNL, o avea mulți bani și a investit în Sectorul 1 și pe terenul lui a crescut numai ambrozie și așteaptă de la Primărie să-i cosească. Nu știe, pentru că fiecare trebuie să facă curățenie pe terenurile lui.”

”Atât poate să facă primăria, să amendeze. (...) Să revenim la chestia cu ambrozia, că-i stă pe creier dlui Orban. Noi putem amenda, putem interveni în baza unei decizii a unei comisii, conduse de prefectură, dar, în primul rând, putem atenționa oamenii să-și facă curat pe terenul lor și apoi amenda. Îl deranjează foarte mult, atât vede.” a afirmat primarul. 

Vezi în video complet: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel