Daniel Siminic, un cunoscut artist de muzică populară, a murit
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Daniel Siminic, un cunoscut artist de muzică popiulară, a  încetat din viață în urma unui infarct. Anunțul a fost făcut de Andrada Bârsăuan, o colaboratoare a artistului.

„Am sa va transmit o veste trista tuturor celor care l-ați cunoscut și ați colaborat cu el... Astăzi când trebuia sa filmam impreuna, am primit un telefon înainte de a porni spre filmare anunțându-ma ca Daniel Siminic ne-a părăsit astăzi... Dumnezeu sa îl ierte și sa aibă odihna veșnica! ?', a scris artista pe Facebook. „Azi trebuia sa filmam impreuna gânduri și vise la care am gândit impreuna, mi-ați dat viața și sens cântecelor mele! N-am sa uit niciodată dimineața de astăzi când am primit telefonul de la Carmen... ma gândesc cu durere și realizez ca ultimul videoclip și ultima ta postare pe Facebook e cantecul meu ' Când pleacă din lume tata'.... ??', a mai adăugat Andrada Bârsăuan pe rețeaua de socializare.

Daniel Siminic a lucrat și în televiziune dar, în ultimii ani, s-a făcut remarcat în producția video, acolo unde a lucrat cu o mulțime de artiști cunoscuți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel