Data publicării:

Daniel Pancu (Rapid) - Alami va debuta cu Ripensia, cu siguranţă se vor vinde mai multe bilete

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Daniel Pancu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că marocanul Saifeddine Alami, mijlocaş ofensiv transferat la 29 august, va debuta în sfârşit la formaţia giuleşteană în partida cu Ripensia Timişoara de sâmbătă, el fiind convins că din acest motiv se vor vinde mai multe bilete.

"Dacă nu se întâmplă nimic azi la antrenament va debuta şi Alami, un jucător pe care toţi îl aşteptăm de mult timp. E o perioadă lungă de când a venit şi încă nu a debutat. O să-l mai văd şi la antrenamentul de azi şi o să decid dacă va fi titular. Dar e adevărat că toată lumea îl aşteaptă pe Alami în teren. E un jucător care va prinde mult la public pentru că şi-a dorit foarte mult să joace la Rapid. Sunt convins că e un jucător pe placul Giuleştiului pentru că e spectaculos. Dar pe mine mă interesează să fie eficient şi sănătos. Cu siguranţă că se vor vinde mai multe bilete avându-l pe Alami în teren", a spus Pancu.

Mijlocaşul ofensiv Saifeddine Alami nu a putut evolua până acum din cauza faptului că nu a primit cartea verde de la ultimul său club, iar ulterior s-a accidentat la un antrenament.

Pancu a menţionat că se aşteaptă la un meci dificil cu Ripensia, precizând că terenul Stadionului Regie este în continuare un dezavantaj pentru formaţia sa. "Terenul este în aceeaşi stare. Au reapărut coropişniţele, dar asta e. Ne antrenăm pe el ca să îl cunoaştem cât mai bine. Dar ne incomodează acest teren, într-adevăr. Poate dacă ştiam că vom avea problemele astea cu gazonul am fi încercat să transferăm un vârf puternic, un vârf cu talie, care să câştige duelurile înalte. Ripensia este o echipă cu un antrenor cu multă experienţă la nivelul Ligii a II-a, o echipă inconstantă, care poate primi 5 goluri acasă de la Mioveni, dar poate înscrie de 7 ori cu Daco-Getica. Mă aştept la un meci greu, dar mâine totul va depinde noi. E foarte important să adunăm puncte. Oricum, noi ca număr de puncte în momentul de faţă, la ce s-a întâmplat, adică la veniri şi plecări, la absenţele din lot, suntem OK. Pentru că mai avem două jocuri restante unde sperăm să putem face 6 puncte. Însă eu cred la final că va promova echipa care va fi invincibilă în ultimele 8-10 etape ale sezonului", a afirmat el.

Tehnicianul aşteaptă sâmbătă o altă atitudine din partea jucătorilor săi după înfrângerea de săptămâna trecută suferită în deplasare, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (scor 0-1). "Venim după un eşec la Miercurea Ciuc, unul mai puţin scontat. Dar aş minţi să spun că nu avem probleme. Pentru că după acea înfrângere ne-am întors mult în urmă, ne-am întors în noroi, la mijlocul clasamentului. Mi-am asumat eu greşeala, cred că una pe an pot să fac şi eu, dar indiferent de planul tactic al antrenorului eu spun că am rămas datori crunt la atitudine în teren. Am avut avut discuţii cu jucătorii şi le-am spus că sunt plătiţi să dea 100%, iar când mai joci şi într-un tricou precum al Rapidului eşti obligat total să ieşi sleit de puteri de pe teren. Cred că pe lângă greşelile mele făcute la Miercurea Ciuc şi acesta a fost un amănunt care ne-a făcut să ne întoarcem cu zero puncte de acolo. Iar mediocritatea nu este pentru mine, chiar dacă mai sunt multe puncte în joc, lipsa asta de atitudine a jucătorilor nu vreau să o mai văd niciodată cât sunt aici", a mai spus Daniel Pancu.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 12:00, pe Stadionul Regie din Capitală, formaţia Ripensia Timişoara, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a a Ligii a II-a.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel