Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Rebeca Onoriu, primele declarații: Medicii nu ne dădeau prea multe șanse, dar am mers înainte cu post și rugăciune
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 26 ian 2022, 17:36
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Rebeca Onoriu
Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu, a oferit primele declarații, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, despre starea de sănătate a pilotului de curse, după ce s-a trezit din comă. 

Rebeca Onoriu, mătușa pilotului Daniel Onoriu, a făcut anunțul mult așteptat. Din fericire, starea de sănătate a pilotului este mai bună și astăzi, acesta s-a trezit din comă. Pilotul de curse a fost la un pas de moarte după ce a suferit o intervenție de micșoare a stomacului în Turcia.  În luna decembrie a anului trecut, Daniel Onoriu a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație deoarece avea sângerări interne. Daniel Onoriu a fost băgat în comă indusă din cauza durerilor mult prea mari. 

Aceasta a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, că Daniel Onoriu a deschis ochii, este conștient, vorbește, iar Dumnezeu a făcut o minune. 

Oamenii ne-au ajutat foarte mult, fie cu donare de sânge, fie cu rugăciuni. Și uite că Dumnezeu a făcut această minune. S-a făcut un apel de donare de sânge, unde oamenii s-au mobilizat, însă nu mă așteptam ca după câteva ore să se și trezească. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru această minune. Rugăciunile au căpătat ecou și au dat rezultat.  Acum este un pacient conștient, vorbește, dar nu foarte bine, a deschis ochii, zâmbește, a intrat soția lui la el. Nu poate să vorbească prea mult, ca să nu obosească, dar este conștient, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Mătușa pilotului de curse a declarat că în tot acest timp, fiica lui s-a botezat, iar mama lui a ținut post 20 de zile. Mai mult decât atât, toată familia și prietenii s-au rugat pentru Daniel Onoriu. De asemenea, Rebeca Onoriu a ținut să le mulțumească și medicilor care au luptat cu ultimele puteri să-i salveze viața pilotului. Deși starea lui de sănătate a fost una gravă, aceștia nu s-au dat bătuți și astfel, acum Daniel Onoriu a mai primit o șansă la viață. 

G Ad:

"Medicii nu ne dădeau prea multe șanse, erau rezervați, dar am mers înainte cu post și rugăciune. În tot acest timp, fiica lui s-a botezat, s-a pocăit, l-a ales pe Dumnezeu, mama lui a ținut post 20 de zile", a spus Rebeca Onoriu.

Citește mai departe pe spectacola.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro