Daniel Ionașcu, accident. Carmen Harra, previziuni despre viitor: Nu i-a venit timpul să plece
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
carmen harra
carmen harra
După ce avocatul Daniel Ionașcu a fost implicat într-un accident rutier grav, Carmen Harra a făcut previziuni despre starea lui de sănătate de acum și de pe viitor.

Daniel Ionașcu a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un accident grav de circulație. Acesta s-a ales cu multiple leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț, accidentul având loc pe Autostrata A1, la km 32.

Mașina avocatului Daniel Ionaşcu a fost distrusă în totalitate, dar starea acestuia este stabilă şi el se află în afara oricărui pericol.

„A avut noroc. Nu i-a fost timpul lui să plece nicăieri. Situația este chiar foarte bună. O să rămână cu o memorie mai proastă, asta e, n-ai încontro. Învățăm să trecem printr-o cumpănă și să nu pățim nimic. Acesta este și cazul lui. (...) L-a ajutat și faptul că crede în Dumnezeu, sigur. Întotdeauna, conexiunea cu divinitatea, cu armonia, ajută. El a fost protejat. Un om care invocă divinitatea spre ajutor va fi mereu protejat. N-a putut nimeni să-l atingă la punctul în care să îl omoare," a explicat Carmen Harra, printr-o intervenție video, în cadrul emisiunii „Răi Da' Buni", la Atena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel