Daniel Ghita - Dzevad Poturak, rezultat 29 octombrie 2018
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
În cadrul celei de-a noua ediţie a Colosseum Tournament, Daniel Ghiţă a luptat împotriva bosniacului Dževad Poturak.

UPDATE 1: DANIEL GHIȚĂ A CÂȘTIGAT!

„Vreau să vă mulțumesc că ați venit! Mulțumesc domnului primar, tuturor celor care s-au implicat în susținerea mea și susținerea galei. (...) Nu vreau să intru în politică, dar vreau să dau două mesaje: 1 - Transilvania este România și 2 - Toți avem afinitățile noastre și suntem de partea unuia sau altuia, dar, până la urmă, suntem români și trebuie să rupem bariera de ură. Important e că suntem toți români. (...) E AN CENTENAR. Mi-am dorit din toată inima să lupt la Cluj”, a declarat Daniel Ghiță imediat după victorie.

Update 2: Românii i-au transmis mesaje pe rețeaua de socializare Facebook. Iată câteva dintre acestea:

Felicitări pentru victorie și tot respectul pentru cuvintele frumoase și pline de patriotism de la finalul meciului. Respectul meu.

Felicitari pentru victorie! Respect! Frumos ati vorbit la urma! Sper sa ajunga la urechile tuturor dusmanilor neamului romanesc!

Felicitări pentru victorie, dar l-ai bătut prea repede, fain te lupți.

----

Daniel Ghita vs Dzevad Poturak. Daniel Ghiţă este considerat a fi unul dintre cei mai valoroşi sportivi români ai tuturor timpurilor, reuşind victorii importate în întreaga lume.

Daniel Ghita vs Dzevad Poturak. „Am exersat toate tehnicile posibile cu care aș putea avea probleme cu Poturak în meci. Îmi doresc să câștig prin knockout. Rămâne de văzut", a spus Daniel Ghiță la conferința de presă de dinaintea meciului.

Daniel Ghita vs Dzevad Poturak. În vârstă de 41 de ani, Dževad Poturak este un veteran al circuitului. Acesta are în palmares 52 de victorii şi 33 de înfrângeri.

Daniel Ghita vs Dzevad Poturak. Meciul dintre Daniel Ghiţă şi Dževad Poturak va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj, începând cu ora 22.45.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel