Daniel Dragomir: Dosare PENALE pentru toți membrii CEx PSD
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Daniel Dragomir
Daniel Dragomir
Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir a spus că se pregătesc dosare penale pentru toți membrii Comitetului Executiv al PSD.  Totul după ce la începutul săptămânii a anunțat arestări grele în PSD. 

Daniel Dragomir a declarat la Antena 3 că se pregătesc dosare penale tuturor celor aproximativ 60 de membri ai Comitetului Executiv al PSD.

Nu este prima oară când Daniel Dragomir spune că urmează vremuri sumbre pentru social-democrați. El a spus că deține informații, conform cărora, săptâmâna viitoare va fi una plină de arestări.

La începutul săptâmânii Dragomir a spus că DNA îi va ridica pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, Elena Udrea sau Gabriel Oprea, totul în uralele celor care vor protesta în stradă.

"De trei-patru săptămâni, duduie furnalele din Știrbey Vodă.
Se pregătește contraatacul final.
După porc... urmează circul. Haideți să îi stricăm statului paralel surpriza și planul.
Diseară, TFL-iștii vor ieși în piață. Ca la un semnal.
De mâine, în următoarele săptămâni, Statul paralel condus de PFA Kovesi va trece la asaltul final asupra listei negre a opozanților.
Nume multe. Nume mari.
Printre care: Dragnea-Teldrum, Ponta (PFA Kovesi este neagră după povestea cu porcul), Oprea (pentru a șterge amintirea sufrageriei), Nițu, Tobă, Udrea și campaniile electorale și mulți alții, ceva ANRP -uri noi.
Praf în ochi. Dar și dosare vechi de 3-4 ani aruncate pe piață împotriva opozanților," anunța Daniel Dragomir pe blogul personal în urmă cu câteva zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel