Dani Oțil, taxat. Ce a putut spune despre Gabriela Prisăcariu: Nici în glumă nu se spune așa ceva!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Dani Oțil
Foto: Instagram Dani Oțil
Dani Oțil a fost criticat de fani după gluma pe care a făcut-o la adresa soției sale.

Anamaria Prodan, nervoasă. Reacție dură la adresa lui Reghe: PLEACĂ! Nimic nu mă oprește! Trecerile mele de la înger sau demon sunt fulgerătoare

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și așteaptă primul lor copil. 

Recent, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani a publicat o fotografie cu Gabriela Prisăcariu în două ipostaze, una de la începuturile relației și alta de acum, când este aproape de a devenit mămică pentru prima dată. 

"Atenție la comenzile online. Eu m-am ars pe viață", a scris Dani în dreptul fotografiei. 

Dani Oțil, luat la rost pentru gluma făcută

Urmăritorii prezentatorului TV nu l-au lăsat cu una cu două și chiar dacă unii au prins gluma și au continuat-o, alții l-au luat la rost și l-au criticat. 

- "Eu zic că ești pe Bonus. Să comanzi un produs și să primești două, cam rar!"

- "Nu ai lasat-o tu gravidă?"

- "Mie, fără supărare domnul Dani, mi se pare că e o copie cât de cât fidelă a Flaviei (n.r. fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani)"

- "Te-ai orientat bine. E genul de femeie care nu se îngrașă nici cu vârsta, nici după 1,2 sarcini"

- "Eeee dar și când se livrează comanda completa, sa vezi atunci bucurie și emoție unicată!"

- "Nu fi cârcotaș, ai primit cel mai valoros cadou al vieții! Roagă-te și dimineața și seara, să nu ți-l schimbe! Ești un mare norocos!"

- "Daa ce ....femeia este un obiect? Nici în glumă nu se spune așa ceva! Eu în locul soției tale m-aș supăra. Adică domnu' a comandat....inițial ...hmm...ok......apoi ....cică te-ai ars...mda...tipic bărbătesc!"

- "Poți sa faci retur"

- "Unde pot comanda și eu așa ceva?"

- "Poți s-o returnezi!"

- "Orice "rău" în spre bine. Tu să fii sănătos, oricum belelele curg"

- "Acum te plângi? Sau cum?"

- "Posibil să se fi încurcat coletele în perioada asta. Dacă e desfăcut, poți da retur"

- "Da...bietul de tine....Ce rău îți merge"

- "Vezi că imediat te intreabă băieții de unde ai comandat-o"

- "Câteodată mai vin și produse "resigilate" Tu ai avut noroc"

Dani Oțil, tată pentru prima dată

Dani Oțil a anunțat, într-o postare publicată pe pagina de Facebook, că va deveni tătic: „Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil... Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre... Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule...Pentru toți... Hai ca am glumit...nu pt voi, ci pentru noi...O să avem un copil!”

„Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a intervenit Gabriela Prisăcariu în textul postării.

De asemenea, partenera lui Dani Oțil a scris pe Facebook că „am tot primit mesaje de genul *Să te văd după ce faci un copil dacă o să mai arăți așa!* Challenge accepted!”.

Cine este Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu are 27 de ani și este unul dintre cele mai apreciate modele din țară, făcându-se remarcată în show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu", atunci când a stârnit nenumărate controverse.

Câștigătoarea „Supermodels by Cătălin Botezatu"

În ciuda răutăților de la acea vreme, atunci când colegii o numeau "Scorpia" din cauza obsesiei sale pentru curățenie, dar și "Miss Funduleț", tânăra a dat lovitura în lumea modelling-ului, după ce a câștigat competiția „Supermodels by Cătălin Botezatu", la vârsta de 21 de ani.

În prezent, pe lângă proiectele pe care le are, frumoasa Gabriela este model și pentru emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani" pe care o prezintă iubitul ei. 

Ce spunea Gabriela despre bărbați 

„Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta", declara Gabriela Prisăcariu în urmă cu mai mult timp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel