Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, NUNTĂ în secret, chiar în aceste momente. Primele IMAGINI, cât de frumoși sunt
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să-și unească destinele.

După ce au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să se căsătorească. Evenimentul a avut loc astăzi, 15 mai, în mare secret. 

Îmbrăcați elegant, emoționați și extrem de îndrăgostiți, cei doi s-au fotografiat, iar imaginea a fost publicată de iubita matinalului de la Neatza.

Cei doi au decis să facă primul pas chiar la restaurantul pe care îl deține Dani Oțil, iar pregătirile au început încă de la ora 10:00.

"Domnul și doamna Oțil", a scris Gabriela Prisacariu în dreptul fotografiei. 

VEZI IMAGINILE în GALERIA FOTO

Dani Oțil l-a cerut de naș pe Gigi Becali, în direct

Matinalul de la Neatza a făcut dezvăluiri despre nașii de cununie și a spus că nu are nași din România, doar în cazul în care nu ar vrea Gigi Becali.

"Eu nu am naș din România, decât dacă vrea nea Gigi. La mulți ani, nea Gigi! Păi pe cine să pun, săracule, naș, ca pe tine te-a pus Miki și ce s-a întâmplat?", i-a spus Dani Oțil lui Răzvan Simion.

"Pai nu e vina mea că ea nu a avut noroc de nași!", a răspuns Răzvan Simion.

Dani Oțil, tătic pentru prima dată

Dani Oțil a anunțat într-o postare publicată pe pagina de Facebook că va deveni tătic.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil... Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre... Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule...Pentru toți... Hai ca am glumit...nu pt voi, ci pentru noi...O să avem un copil!”, arată postarea.

„Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a intervenit Gabriela Prisăcariu în textul postării.

De asemenea, partenera lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, a scris pe Facebook că „am tot primit mesaje de genul *Să te văd după ce faci un copil dacă o să mai arăți așa!* Challenge accepted!”. 

Dani Oțil, speriat de rolul de tată

De-a lungul timpului, Dani a fost ținta tachinărilor în ceea ce privește familia, iubitele și rolul de tată, dar acum, acesta a spus că este speriat de un lucru atunci când se gândește la momentul întâlnirii cu cel mic. Prezentatorul a mărturisit în direct, în fața tuturor, că există câteva aspecte la care nu se va descurca niciodată.

Într-o conversație cu Ruxandra Luca, expertul în parenting de la "Neatza cu Răzvan și Dani", Dani Oțil a recunoscut că există două lucruri la care nu se descurcă atunci când se vede ca părinte. 

"Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut. Și nici cu pompă de muc, de care mi-a zis Răzvan", a spus Dani Oțil în direct, spre amuzamentul colegilor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gabriela Prisacariu ???????????????? (@gabriela.prisacariu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel