Dani Oțil a intrat GRAVID în direct. Apariția care te lasă fără cuvinte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dani Oțil a surprins pe toată lumea. Cum a apărut în direct, la Antena 1. 

Vezi și: Dani Oțil, mesaj acid după ce a apărut GRAVID în direct. Experiment GENIAL - VIDEO

Dani Oțil este unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV, iar umorul lui este cunoscut deja de lumea întreagă. 

Matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani nu încetează să uimească în fiecare zi, ia de data aceasta, ipostaza în care a apărut în emisiune, în direct, i-a lăsat muți de mulți și i-a amuzat în același timp. 

În stilul său caracteristic, Dani a făcut haz de necaz în ceea ce privește femeile însărcinate, dând mai multe exemple cu soția sa, Gabriela Prisăcariu.

Prezentatorul TV s-a pus în pielea soției sale și a altor femei însărcinate și a apărut gravid la televizor. 

Dani Oțil a vorbit despre persoanele care nu dau acces în față femeilor însărcinate și a spus că a vrut să apară așa pentru că vrea ca toată lumea să-l lase în față.

"O iubesc și mai mult pe soția mea acum"

După ce i-a "tras de urechi" pe români, Dani a mărturisit că o iubește și mai mult pe Gabriela Prisăcariu.

"După două ore de burtă, o iubesc și mai mult pe soția mea", a spus el, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani. 

El a completat apoi că o singură dată s-a întâmplat ca cineva să-i dea voie Gabrielei Prisăcariu să meargă în față când a văzut că e gravidă și pentru asta, prezentatorul i-a mulțumit acelei persoane. 

"Era la o casa de marcat de gravide, unde erau numai negravizi", a mai spus el.

Colegii de platou nu s-au putut abține din râs, iar Ramona i-a spus chiar că îi stă foarte bine gravid.

(Imagini în GALERIA FOTO)

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, părinți pentru prima dată

Dani Oțil a anunțat într-o postare publicată pe pagina de Facebook că va deveni tătic.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil... Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre... Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule...Pentru toți... Hai ca am glumit...nu pt voi, ci pentru noi...O să avem un copil!”, arată postarea.

„Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a intervenit Gabriela Prisăcariu în textul postării.

De asemenea, partenera lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, a scris pe Facebook că „am tot primit mesaje de genul *Să te văd după ce faci un copil dacă o să mai arăți așa!* Challenge accepted!”. 

Dani Oțil, speriat de rolul de tată

De-a lungul timpului, Dani a fost ținta tachinărilor în ceea ce privește familia, iubitele și rolul de tată, dar acum, acesta a spus că este speriat de un lucru atunci când se gândește la momentul întâlnirii cu cel mic. Prezentatorul a mărturisit în direct, în fața tuturor, că există câteva aspecte la care nu se va descurca niciodată.

Într-o conversație cu Ruxandra Luca, expertul în parenting de la "Neatza cu Răzvan și Dani", Dani Oțil a recunoscut că există două lucruri la care nu se descurcă atunci când se vede ca părinte. 

"Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut. Și nici cu pompă de muc, de care mi-a zis Răzvan", a spus Dani Oțil în direct, spre amuzamentul colegilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel