Dani Oțil a făcut anunțul în DIRECT: A fost ULTIMA apariție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Au fost replici acide la Neatza. Dani Oțil a spus-o în fața tuturor. 

Magicianul Robert Tudor a umplut platoul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” cu hohote de râs și replici acide. Încercând să facă un moment de umor cu Ramona Olaru, legat de replicile de agățat de Dragobete, asistenta de la Neatza nu a părut prea receptivă, așa că Dani Oțil a început seria de miștouri la adresa magicianului, comparând emisiunea lor cu cea a lui Cătățin Măruță, în care Robert Tudor s-a certat cu Anna Lesko. 

La începutul acestui an, Anna Lesko și magicianul Robert Tudor s-au certat în emisiunea lui Măruță și și-au schimbat replici dure. (Vezi AICI întregul conflict)

Citește și: ADIO Familia Regală. Harry și Meghan au făcut ANUNȚUL OFICIAL

"A fost ultima apariție"

Ei bine, în emisiunea de astăzi de la Antena 1, văzând că Ramona nu vrea să comunice cu el, Robert Tudor a reamintit de momentul cu Anna Lesko: "Vrei să te iau și pe tine cum am luat-o pe Anna Lesko?".

Dani Oțil a intervenit imediat spunând: "Se poate să fi fost ultima apariție a lui Robert Tudor. Să pui pe Youtube ultima oară la Măruță și ultima oară la noi, ca să fie una lângă alta", a zis acesta.

"Ultima mea emisiune la Neatza cu Razvan si Dani sau cum sa cuceresti o fata cu replici originale. Recunosc ca unele glume au fost deplasate, dar nici tu nu ai ajuns pe lumea asta prin fotosinteza. Atat am avut de spus", a scris magicianul Robert Tudor pe Facebook, după emisiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel