Dani Mocanu, show incendiar la Sala Palatului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dani Mocanu se pregătește să rupă gura târgului cu un concert incendiar pe care urmează să îl susțină pe 2 iunie 2019 la Sala Palatului din București. Organizat de Balkanica Records, spectacolul se va desfășura pe o durată de două ore, timp în care Dani Mocanu și band-ul sau vor interpreta cele mai cunoscute melodii care i-au adus celebrului manelist vizualizări record de milioane.

"Cred că visul oricărui artist de la noi este să cânte pe scena Sălii Palatului, acolo unde au pășit de-a lungul timpului nume mari din breasla artiștilor. Pe 2 iunie 2019, Dani Mocanu&Band, eu și cu formația mea, vom susține un concert incendiar, timp de două ore. Detaliile sunt deja pregătite, acum lucrăm la coregrafie și facem repetiții.

Mi-am dorit să fac de ceva timp un astfel de spectacol! Sper să umplem Sala Palatului, să fie un succes și să mă vadă lumea altfel după acest concert! După 7 ani în care am tot cântat, visul meu prinde contur! Este un vis devenit realitate. Eu cânt o manea modernă, spre trap, iar publicul meu mă iubește. Ne vedem pe 2 iunie la Sala Palatului din București! Pregătiți-vă pentru spectacol!", a declarat Dani Mocanu.

Biletele pentru spectacolul "Eu nu dau înapoi" al cărui protagonist este Dani Mocanu, pe 2 iunie, la Sala Palatului, se pot comanda aici https://bilete.balkanikarecords.ro/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel