Dănciulescu, revenire de senzație la Dinamo. Ce post va ocupa
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ionel Dănciulescu a revenit la Dinamo București. Fostul mare atacant al ”câinilor” va ocupa funcția de director sportiv.

Informația a fost confirmată de Mircea Rednic, chiar în ziua în care fostul mare atacant împlinește 42 de ani. "Cadou de ziua lui", a spus Rednic, potrivit celor de la Digi Sport. Astfel, Ionel Dănciulescu îl înlocuiește pe George Trandafir, cel care a ocupat această funcție până la partida cu Viitorul.

Motivul pentru care Mircea Rednic l-a dat afară pe directorul sportiv George Trandafir este acela că i-ar fi furnizat informații greșite în legătură cu un jucător. La meciul Viitorul-Dinamo 4-1, Rednic l-a schimbat în minutul 59 pe Armando Cooper cu Ivan Pesic pe baza unor informaţii greşite.

Pe 21 septembrie, Ionel Dănciulescu și-a anunțat plecarea de la Dinamo, înaintea meciului Poli Iași - Dinamo, după 5 ani în care a ocupat mai multe funcții în club: de la director sportiv, la antrenor, pentru o scurtă perioadă, iar apoi director general, după ce a avut o carieră glorioasă și ca jucător al alb-roșiilor, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel