Dăncilă - Iohannis. Codrin Ștefănescu, reacție FERMĂ după afirmațiile lui Paul Stănescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Codrin Ștefănescu a reacționat după ce Paul Stănescu a declarat că Viorica Dăncilă s-ar fi înțeles cu Iohannis la alegerile prezidențiale 2019.

Nu a existat nicio intelegere intre Viorica Dancila si Iohannis! Nici urmā de blat! Si o spun chiar eu. Pentru cā am fost in miezul acestei campanii si stiu exact cât de mult ne-am luptat pentru victorie. Am fost invinsi intr-o competitie acerbā si ne-am recunoscut infrângerea. Cu totii! Declaratiile lui Paul Stanescu nu au legāturā cu realitatea. Si nu inteleg incā cum de-a ajuns la concluzia asta. Sau cine i-a sugerat aceastā idee bizarā. a scris Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Reacția Vioricăi Dăncilă

”Nu știu de ce Paul Stănescu recurge la această interpretare care nu corespunde realității. Toată țara a putut vedea cum l-am înfruntat pe președinte. Și înainte de alegerile prezidențiale, dar și în timpul campaniei electorale. Mai mult, președintele de multe ori m-a jignit și a fost cel care s-a ocupat pentru a pleca de la guvernare. (...) În urma deciziei PSD, să se prezinte cu propriul candidat la alegerile prezidențiale, alegătorii au avut o alternativă reală la oferta partidelor de dreapta. Mulți nu ne dădeau șansa să intrăm nici în turul doi”, a susținut Viorica Dăncilă, joi seară, în direct, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel