Dăncilă îl desfiinţează pe Cîţu: Obrăznicie! A prăbuşit economia şi acum dă lecţii!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Viorica Dăncilă îl desfiinţează pe Florin Cîţu după o vizită pe care ministrul Finanţelor a făcut-o în Teleorman. 

"Obrăznicia actualilor guvernanți întrece orice închipuire! Vizita ministrului Cîțu în județul Teleorman a fost făcută în bătaie de joc, pentru a-i certa și umili pe locuitorii județului. Un ministru care a prăbușit economia națională n-ar trebui să aibă tupeul de a se arăta cetățenilor și a le da lecții politice, cu autosuficiență și aroganță.

Când veți reuși dumneavoastră, domnule Cîțu și domnilor din PNL, să duceți economia românească la o creștere de 4%, ca în 2019, în loc de o scădere de 5%, estimată pentru acest an, atunci să mergeți să vă lăudați în fața oamenilor. Până atunci ar trebui să stați ascunși, fiindcă n-aveți niciun motiv de mândrie, ci doar motive de rușine - dacă ați înțelege măcar sensul acestui cuvânt!

Cât despre primarul PSD din Alexandria, Victor Drăgușin, acesta îi poate da oricând lecții de administrație publică ministrului Cîțu-recesiune. Sunt sigură că Victor va câștiga din nou alegerile la primărie și va conduce în continuare orașul cu profesionalism și dedicare, așa cum a făcut-o și până acum", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

La finalul mesajului, Viorica Dăncilă a pus haştagul: #VictoriePSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel