Dăncilă anunță MĂCEL. Vâlcu: ASTA se va vedea la audierea miniștrilor PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu a explicat afirmația premierului Viorica Dăncilă, din ședința PSD, cu privire la ”măcelul” care va fi la audierile miniștrilor PNL. 

”Din declarațiile publice, nu vor fi tăiate pensiile și salariile crescute de PSD, creștere nesustenabile în viziunea PNL, în urmă cu o lună. În al doilea rând, se aplică legile. Practic, Guvernul Orban vine ca să aplice programul de guvernare al PSD. Spuneau că e nenorocire, că e jaf, dar au declarat că nu le vor tăia. PNL fie aplică programul de guvernare al PSD, fie, dacă nu, să declare că vor tăia pensii și salarii, că vor stopa PNDL și celelalte programe de investiții. De aia va fi măcel în Parlament, la audierile miniștrilor. Sarabanda declarațiilor lui Cîțu, Roman și a celorlalți comunicatori se bate cap în cap cu realitatea economică și cu agenda politică. Dacă vor continua creșterile stabilite pentru pensii și salarii, asta înseamnă că PNL vine la guvernare ca să aplice programul PSD. Și asta se va vedea la audierile miniștrilor, care trebuie să spună concret ce vor face și să explice miracolul celor cinci pâini și doi pești, deci cum nu erau sustenabile până la 10 octombrie și din 10 octombrie au devenit sustenabile” a comentat Val Vâlcu. 

Jurnalistul a spus că PNL fie aduce în funcțiile de miniștri politicieni tari în retorică, în declarații, dar care au demonizat deja creșterea de pensii și salarii, ceea ce impactează campania lui Klaus Iohannis, fie aduce alți politicieni fără expunere la TV, dar care vor fi făcuți praf pentru că nu au experiență de buni comunicatori. 

Vezi și: Stenograme PSD. Viorica Dăncilă: La audierile miniștrilor PNL va fi MĂCEL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel