Dăncilă a RUPT tăcerea: "O să vă SURPRIND". Și-a ȚINUT miniștrii la UȘĂ pentru a discuta cu stiliștii?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Viorica Dăncilă a oferit un interviu exploziv în emisiunea lui Denise Rifai.

Denise Rifai: "După perioada de început a activității în care a fost criticată pentru ținutele pe care le purtați, specialiștii au descoperit o schimbare de stil. Iulia Albu: Viorica Dăncilă este impecabilă, nu mă Interesează discursul politic. Câteodată e destul să afișez o imagine și face cât o mie de cuvinte. A reușit să-și pună în valoare silueta și să-și construiască o imagine de o eleganță aparte. Cătălin Botezatu: Categoric este o schimbare radicală, și-a asumat dpdv. vestimentar această poziție de premier și de la o apariție la alta am remarcat foarte multă eleganță. E important că mereu are grijă să treacă și pe la coafor". 

În plus, de-a lungul timpului s-a scris că-și ținea până și miniștri la ușă, pentru că stătea în ședințe lungi cu stilistul personal. 

Cine a ajutat-o să-și schimbe stilul?

"Poate o să vă surprind, dar nu mi-am schimbat stilul. Am fost la fel de elegantă și la Bruxelles, pentru că eu consider că atunci când te aranjezi, când ești un om elegant, este în primul rând un respect pentru cei din jurul tău. Și am ținut tot timpul la ținuta mea, pentru că și la Bruxelles reprezentam România, eram europarlamentar. Bineînțeles că erau și situații în care adoptam un stil sport, stil pe care pe urmă nu am putut să-l mai iau în calcul, atunci când am devenit premierul României. Multe dintre ținutele pe care le-am purtat la Bruxelles, le-am purtat și când am fost prim-ministru, deci nu putem vorbi de o schimbare de stil. Nu a fost nimeni care să mă îndrume cum să mă îmbrac, cum să mă pieptăn, cu toate că eu am foarte mare încredere în stiliștii români și creatorii de modă români.

Fiecare trebuie să vedem în ceea ce ne stă bine și în momentul în care ocupi o funcție atât de importantă în statul român, trebuie să te gândești că trebuie să reprezinți țara și atunci nu ai voie să greșești. E adevărat că au existat și foarte multe critici. La o femeie, de fiecare dată, ne uităm cum este coafura, dacă rochia e șifonată, dacă accesoriile sunt potrivite cu ținuta. Nu avem aceleși cerințe și pentru bărbați, chiar dacă ocupă funcții importate în statul român", a declarat Viorica Dăncilă, la Kanal D. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel