Dana Rogoz s-a căsătorit
Data publicării:
Autor: Cernamoriț Ana
WhatsApp
rogoz
rogoz

Într-un decor de poveste, alături de cei mai apropriați prieteni, Dana Rogoz și Radu Dragomir, au trăit sâmbătă, 14 Iulie, visul unei nopți de vară la Palatul Mogoșoaia.

[caption id="attachment_206448" align="alignleft" width="310"] Foto: protv.ro[/caption]

Sunt foarte fericită! Totul este exact așa cum am visat, exact așa cum mi-am imaginat ca o să fie la nunta mea! Sunt foarte fericită!”, a declarat mireasa pentru protv.ro. Fericirea mirilor s-a răspândit cu ușurință la invitați, care au petrecut într-un decor de vis.

Dana și Radu și-au pus tot sufletul în organizarea acestei petreceri, iar fiecare amănunt la care s-au gândiit i-a făcut pe invitați să se simtă personaje într-un cadru mirific, de poveste. Cortul alb amenajat pe o pajiște imensă a fost însuflețit de colivii și becuri colorate, felinare și ghirlande, precum și rânduri întregi de ghivece cu flori de câmp pe care invitații le-au primit în dar din partea mirilor, ca amintire.

Mirii au deschis seara îmbrățișați și fericiti, pe acordurile unei melodii cu o mare însemnatate pentru ei. Un alt moment impresionant al serii a fost dansul Abramburicăi, cu cel al Magicianului, Marian Râlea, care au renăscut pentru câteva minute și s-au lasat cuprinși de emoțiile trecutului. “Eu pot, eu sunt Magician!”, melodia pe care generații întregi de copii au fredonat-o în copilaria lor a adus cu ea o parte din nostalgia, bucuria și inocența acelor vremuri.

Rochia purtată de Dana ăn ziua nunții sale a fost o creație Parlor by Veronica Zaharia și a fost potrivita atât cu personalitatea și sufletul Danei, dar și cu locul și atmosfera de la nunta ei. Buchetul a fost la fel de simplu și frumos, iar în păr Dana a purtat, o mică bijuterie vintage.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel