Dana Rogoz, ținută de vacanță în Sicilia
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Cum vine vara, Dana Rogoz caută destinații de vacanță care mai de care mai atractive, pentru a plecat cu fiul și soțul ei în concediu. 

Și pentru că Abramburica a crescut și s-a maturizat și adoră să fie o fashionista veritabilă, Dana își încarcă întotdeauna bagajul de vacanță cu ținute demne de adevărate shootinguri în locații de vis. Pentru Sicilia, Rogoz a ales să poarte la plajă un costum de baie Kate Spade și ochelari Chloe, inaugurate deja într-o deplasare la Tel Aviv. Din ce e compusă ținuta de vacanță? “Costumul de baie preferat, o pereche de ochelari, bronzul și zâmbetul relaxat!”, mărturisește Dana Rogoz, care a schimbat mai multe haine de vară în concediu. Cum arată în costum de baie, vedeți imediat! Dar și cum s-a distrat, la plajă, alături de fiul și soțul ei!

(oar_w460)

 (oar_w460)

(oar_w460)

“Vă scriu din Sicilia, de lângă Siracusa. Suntem cazați într-o veche vinărie, un loc incredibil. Am postat de aici pe Instagram mai multe imagini, pentru că este cu adevărat o locație unică. Vlad aleargă printre arcele vechi de 300 de ani, apoi fuge în grădină să își culeagă roșii cherry. Nu a vrut niciodată să mănânce în țară, dar aici și-a umplut burta în fiecare dimineață, spunându-ne că “Mănânc din natură, ca să fac economii”.

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

Și pentru că această casă minunată are și Wi-Fi, iată că va scriu primele impresii din Sicilia. În două cuvinte: E superbă! Întotdeauna Italia mi s-a părut deosebit de frumoasă, iar Sicilia vine să îmi întărească această convingere. Ai atât de multe locuri de vizitat, atât de multe orașe cu istorie și arhitectură superbă, atât de multe plaje cu peisaje spectaculoase, încât nici nu știi încotro să o apuci mai întâi. Stăm doar 10 zile aici, așa că în mod cert nu vom apuca să vedem tot ce aveam pe lista, așa că ne vom mai întoarce cândva, în viitorul nu foarte îndepărtat. Până acum am vizitat Ragusa, Monica, Siracusa, Muntele Etna, Taormina, iar azi ne îndreptăm spre Palermo. E minunată Sicilia, vă zic”, a scris Dana Rogoz pe blogul său.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel