Dana Grecu, pentru președintele Băsescu: Nu e nici o ruşine să fii salariat
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Dana Grecu , realizatoarea emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3, a reacționat față de modul în care președintele Traian Băsescu i s-a adresat reporterului postului, prezent la Palatul Cotroceni pentru conferința de presă a șefului de stat cu privire la acciza pe combustibil. 

"Nu e nici o ruşine, domnule preşedinte Traian Băsescu, să fii salariat. Ruşine e să faci bişniţă. Ruşine e să îţi dai case când ai case. Ruşine e să faci tranzacţii cu pământuri şi cu maşini şi cu nişte dubioşi, care sunt abonați la contractele cu statul. (...) Ruşine e să faci afaceri cu Gazprom despre care nu vrei să vorbeşti. Ruşine e să minţi în fiecare zi", a comentat marți seară Dana Grecu.

Prezentă la conferința de presă a președintelui Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni cu privire la acciza pe combustibil, Andreea Dumitrache de la Antena 3, l-a întrebat pe șeful statului ce ar trebui să înțeleagă românii: "În acest moment, dumneavoastră veniți și spuneți că acești bani pe care cei din guvern ar vrea să îi atragă prin impunerea acestei accize se duc pe clientela politică. De cealaltă parte, vin cei din guvern, dl Dragnea, de exemplu, spune că banii sunt necesari pentru continuarea lucrărilor deschise de d-na Udrea - 4417 șantiere începute care ar trebui finalizate și că nu poate atrage bani din fonduri UE..." 

"Doamna salariat, că fiind la Antena 3 dumneavoastră sunteți salariat, dumneavoastră credeți în povestea asta?", a fost prima replică a președintelui Traian Băsescu la întrebarea reporterului Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel