Dana Grecu, gest emoționant la Antena 3. Te va lăsa fără cuvinte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Gâdea a avut un invitat special joi seară la "Sinteza Zilei", un invitat în fața căruia Dana Grecu a făcut un gest emoționant.

Este vorba despre Emanuel, un tânăr care s-a născut orb și în ciuda tututor eforturilor sale de a duce o viață cât de cât normală, ușile îi sunt închise de către cei care trebuiau să-l ajute.

Invitată în emisiune, Dana Grecu s-a apropiat și s-a lăsat descrisă de Emanuel, care poate vedea de la o distanță foarte mică. Băiatul i-a văzut culoarea părului, sacoului și ochii. Momentul a fost unul extrem de emoționant și greu de descris în cuvinte.

(w670)

"Eu sunt ferm convinsă că mâinile tale vor putea să ajute oameni și că ai în ele o căldură mai mare decât a altora pentru că ai dozat-o un pic diferit. O să fie bine. Să nu îți pierzi speranța! Nicio explicație din lumea asta nu poate determina un sistem de învățământ să calce în picioare menirea unui om. Am făcut asta ca oamenii să înțeleagă ce poți face. A anula un om, a anula capacitatea lui de a face o meserie, e o crimă", a spus Dana Grecu, la Antena 3.

Apoi, Mihai Gâdea s-a apropiat de Emanuel pentru a-și face o promisiune reciprocă. Aceea că se vor reîntâlni la emisiune atunci când Emanuel va termina facultatea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel