Dana Grecu- Brigitte Sfăt, episod neștiut: S-a supărat pe mine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Dana Grecu a povestit un episod în care a vorbit la telefon cu Brigitte Năstase, căreia i s-a adresat pe vechiul nume(Sfăt). Soția lui Ilie Năstase a fost deranjată și a corectat-o pe moderatoarea Antenei 3.  

Povestea a fost spusă de Dana Grecu în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3. Episodul relatat în această seară de vedeta Antenei 3 s-a derulat pe vremea când prezenta o altă emisiune.

"Noi am spus la Adevăruri de Viață povestea lui Brigitte Sfăt. Vă mărturisesc sincer că eu i-am spus "Brigitte Sfăt" la telefon. Ea s-a supărat pe mine și m-a corectat: Brigitte Năstase. Eu i-am răspuns că dumneavoastră pentru mine sunteți o femeie puternică și eu așa vă știu: Brigitte Sfăt. Eu vă cunosc pe dumneavoastră de când ați ieșit din pușcărie după un dosar mizerabil, pentru că moștenise după fostul soț o mega avere, în lumea aceasta a cluburilor. Ea a fost scoasă din joc," a spus Dana Grecu.

Deși probabil nu i-a fost ușor în spatele gratiilor, Brigitte a avut grijă de ea, iar  Dana Grecu spune că Ilie Năstase a fost pur și simplu captivat când a văzut-o. 

"Briggite Sfăt, deși a făcut închisoare, Ilie Năstase a înțepenit când a văzut-o. El care văzuse o mie de femei pe zi. El a fost captivat de ea pentru că era foarte frumoasă, era o femeie foarte puternică și cred că a fost nebunia aia atunci cu siliconul acela pe care l-a pus în fața si nu l-a mai putut scoate. Erau anii de început în chirurgia clasică," a mai spus Dana Grecu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel