Urmărește emisiunea live
Dana Gîrbovan, solicitarea către CSAT care l-a deranjat pe Klaus Iohannis. Replica președintelui
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Dana Gîrbovan (UNJR)
Dana Gîrbovan (UNJR)
Judecătoarea Dana Gîrbovan amintește un moment uitat în care s-a aflat în conflict cu președintele Klaus Iohannis. 

"În timp într-adevăr am avut poziții care nu au fost neapărat ușor de digerat de către președinte, mai ales în calitatea domniei sale de președinte al CSAT-ului. Mi-aduc aminte, cred că în 2016, ceream cu insistență CSAT-ului și președintelui să publice toate hotărârile care au privind justiția și, de asemenea, care este procedura prin care CSAT-ul a verificat judecătorii din această țară și procurorii și a ajuns la concluzia că nu există printre ei acoperiți sau colaboratori sau informatori. Iar una din replicile de atunci ale domnului președinte a fost: 'Probabil liderii asociațiilor sunt în campanie electorală'. Urmau alegerile pentru CSM. Pentru noi sunt lucruri foarte importante" a declarat Dana Gîrbovan, pentru Mediafax, în emisiunea ”Marius Tucă Show”. 

Dana Gîrbovan a declarat că încă așteaptă motivele, în scris, pentru care nu a fost acceptată în funcția de ministru al Justiției. 

”A exprimat, într-un mod foarte tranșant, aceea că valorile constituționale, democratice, pe care eu le impărtășeasc ar fi contrare celor împărtășite de președinte și o parte din cetățenii României”, a declarat Dana Gîrbovan la Marius Tucă Show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel