Dana Chera – Gabriela Baltag. "Nu credeți ce spuneți acum, nu?"
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Duminică, 5 martie, Gabriela Baltag a fost invitata jurnalistei Dana Chera, la Antena 3, în emisiunea " Adevăruri de viață " .

La începutul emisiunii, Dana Chera, după prezentarea invitatului, a făcut o confesiune. "Vă fac o confesiune, înainte să începem discuția noastră, care va fi, pe alocuri, destul de abruptă. Când v-am văzut prima dată, am zis Doamne, ajută, vreodată, dacă va fi să fiu judecată de cineva, să fie doamna aceasta de la televizor. Emanați căldură. Păreți un om împlinit pe interior. Mi-e foarte greu să cred că un om care nu este împlinit el cu el poate să judece diverse spețe care țin de viață, de libertate. Este adevărat? Sunteți un om împlinit?", a întrebat jurnalista. Răspunsul a fost unul afirmativ.

"Niciodată"

Ulterior, discuția s-a îndreptat spre un subiect de interes. "La dumneavoastră vreți să spuneți că nu a sunat niciodată telefonul în timpul unei sentințe?", a întrebat Dana Chera. "Niciodată" a venit răspunsul. Jurnalista a plusat cu o altă întrebare: "Adică la dumneavostră nu a venit nimeni să vă dea un plic și să spună, doamna Baltag, ca să fie bine, să nu fie rău? "Niciodată" a spus judecătoarea.

"Nici nu cred că se întâmplă acest lucru. Cel puțin, din locul în care am venit eu, nu cred că s-a întâmplat lucrul acesta vreodată. Sper că nu s-a întâmplat cu un judecător", a spus Baltag.

(w670)

"Dar nu credeți ce spuneți acum, nu?"

"Dar nu credeți ce spuneți acum, nu? (...) Nu credeți, totuși, că sunt judecători în România care primesc telefoane și în timpul unei sentințe nu o sucesc? Că știe cineva ceva de ei? Nu cred că nu știți sau că n-ați auzit de colegi care iau șpaga pentru a face dreptate altfel decât ar trebui să facă?", a întrebat Dana Chera.

[citeste si]

"Aceia deja nu mai sunt judecători. Nu mai au menirea pentru care sunt așezați acolo pe scaun, să împartă dreptatea. Ei nu mai sunt judecători, și-au pierdut această calitate", a răspuns Baltag.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel