Dana Chera: Emisiunea ”Adevăruri Ascunse” a plecat de la o poveste
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 26 feb 2022, 18:09
WhatsApp
Dana Chera
Dana Chera
Dana Chera a vorbit despre „Adevăruri Ascunse”, emisiunea pe care a prezentat-o la Antena 3.

„În România, și să vrei să dai doar știri pozitive, nu cred că-ți iese, ceva mai scapă. Oamenii vor povești. Pe mine mă țin poveștile. Emisiunea pe care am făcut-o foarte mulți ani și care e, în continuare, o emisiune de succes, a fost o poveste. Adevăruri Ascunse a plecat de la o poveste. Oamenii au nevoie de relaxare”, a spus Dana Chera în cadrul unui interviu acordat DCNews și DCNewsTV.

„Am avut marea surprindere să aflu că de la doamnele care fac părul, până la domnii care se ocupă prin academie de lucrări se uitau, pentru că aveau nevoie de povești, de un alt tonus, de o altă energie, adică poți să zâmbești. O stare de bine, de relaxare. Eu am nevoie de asta. Am nevoie de oameni asumați la televizor”, a mai spus Dana Chera.

Dana Chera se întoarce pe sticlă, interviu cu Val Vâlcu la DCNews

Citește și - EXCLUSIV DCNews - Dana Chera revine la TV

Dana Chera va realiza două emisiuni la Etno TV. Prima va fi transmisă de două ori pe săptămână, în prime-time, între orele 20:00 și 22:00. Vor fi abordate teme sociale și politice. A doua emisiune va fi una de suflet pentru Dana Chera, fiind abordate teme despre „starea de bine”. 

„În luna februarie începem. Familia mea știe că plec de acasă două zile pentru emisiuni. Timpul pe care îl aloc familiei mele este cel mai important din lume. Am găsit înțelegere în lumea nebună a presei și astfel pot să-mi pot să duc la capăt legământul pe care l-am făcut cu mine și de care țin cu dinții. Voi face două emisiuni. Emisiunea difuzată în ziua de vineri o să fie înregistrată, dar va fi o emisiune de suflet, o emisiune la care țin foarte mult”, a zis Dana Chera, dezvăluind și numele emisiunii: „Tainele minții”. „Este un proiect despre cum să rămânem bine în suflet și în minte”, a explicat Dana Chera.

„Publicul Etno e plin de emoții și acesta este marele meu avantaj. Este un public relaxat, un public care își permite să asculte ceva care îi place, să poarte lucruri care vin din trecut. Seara, toate televiziunile se bat pe acest public, îl fură, trag de el. Ne-am gândit să ținem publicul Etno acasă la el pentru informații, iar informația va veni asumat și empatic. Pentru că am zis de empatie, eu țin foarte mult la acest aspect, adică să fii la televizor pentru omul care se uită la tine, și nu pentru șeful tău, nu pentru patronul tău, nu pentru iubitul tău de acasă. Și cred că asta se simte”, a subliniat Dana Chera.

„Constat cu tristețe că oamenii încearcă să vândă foarte mult ambalaj, iar acești doi ani (n.r. în pandemie) mi-au făcut un tablou fidel realității în legătură cu ce se întâmplă în televiziuni. Multă lume crede că publicul poate fi păcălit, însă publicul e foarte deștept, oamenii simt. Eu aș vrea să rămânem în zona sincerității în relația cu publicul”, a adăugat Dana Chera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?