Dana Chera, dezvăluire CUMPLITĂ: "A aflat că are cancer". Ce a urmat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dana Chera a vorbit despre un caz impresionant sâmbătă seară, la Adevăruri ascunse, emisiunea sa de la Antena 3.

Jurnalista a dat exemplul unei femei care a trecut peste faptul că a avut cancer la sân, dar nu a putut trece la fel de ușor peste suferința că a fost părăsită de bărbatul iubit. În finalul povestirii, Dana Chera a venit și cu o soluție de la specialiști.

"O femeie la vreo 30 și ceva de ani a aflat că are cancer. A trecut peste această veste, apoi i-a fost tăiat sânul bolnav. Boala s-a dus la sânul drept; l-a tăiat și pe acesta. A trecut și peste asta! După doi-trei ani de suferințe, are forță să meargă mai departe. Își pune proteze mamare, sânii arată rezonabil. Este femeie din nou. Se îndrăgostește de un bărbat. El o cere în căsătorie. După jumătate de an, în viața bărbatului a apărut o veche iubire, iar relația respectivă a fost distrusă", a relatat jurnalista.

Dependența de persoanele iubite

"Femeia despre care vă vorbesc a trecut peste cancer, a trecut peste suferința de a proteza sânii, peste frica de operații, a găsit resurse pentru toate acestea. Însă resursele de a trece peste o inimă zdrobită sunt extrem de greu de găsit. Specialiștii spun că rănile provocate de dragoste sunt extrem de greu de vindecat. Dependența de persoanele de care ne agățăm este uneori atât de mare încât poate fi comparată cu dependența de narcotice.

[citeste si]

Din acest motiv, lumea caută să scoată persoanele cu inima zdrobită din depresiile în care ele cad. Se fac studii pentru a se vedea cum poți trata o inimă zdrobită. Una dintre soluții este să faci o listă cu lucrurile care te-au deranjat la acea persoană, lucruri care v-au rănit. Este o soluție. Încercați așa", a zis Dana Chera la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel