Urmărește emisiunea live
Dana Budeanu a început să plângă la Antena 3, în direct. Imaginea care a scos-o din minți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dana Budeanu a început să plângă, în direct, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Creatoarea de modă a vorbit despre tatăl său. În momentul în care a vorbit despre acesta, a început să plângă. Motivul? Și-a amintit când l-a văzut pe tatăl ei cu masca de protecție, lucru care a spus că o doare extrem de mult. De asemenea, a ținut să precizeze că Gabriela Firea are o obsesie pentru vârstnici, în ideea că îi respectă foarte mult.

”Nimeni nu vorbește despre bătrâni! Gabriela Firea are o obsesie reală cu bătrânii. Are o chestie așa, nu știu. Și eu la fel am. Tatăl meu are 88 de ani. Nu este bătrân, este chiar mai tânăr decât mine în toate cele. Am o sensibilitate... nu pot să văd oameni în vârstă, acum, cu măști care abia merg și care sunt atât de batjocoriți”, a zis Dana Budeanu.

Apoi, au năpădit-o lacrimile, în direct, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Imaginea cu tatăl ei purtând mască a scos-o din minți

”M-am gândit la tata. Atât. M-am gândit la tata când l-am văzut prima dată cu mască în fața casei. Pentru mine a fost... nu știu. Arăta ca un bolnav... Nu mă doare... înțeleg perioada, asta e. Nu suport bătaia de joc la adresa bătrânilor. O nație care nu-și respectă bătrânii este zero! Am trăit șase ani în Marea Britanie unde acea nație are un cult pentru cei în vârstă. Nu e vorba că-i respectă, ci îi adoră, îi venerează, îi protejează.

Este un semn de civilizație. Noi suntem, de fapt, bătrânii pe care îi avem. Mi se pare strigător la cer că, în această perioadă, au fost terorizați. Bătrânii au trecut prin foarte multe lucruri. Sunt unii, cum este tata, care au prins războiul. Au trecut prin enorm de multe și sunt la sfârșitul vieții și trec și prin asta... Autoritățile din orice țară ar trebui să facă totul nu neapărat pentru a-i proteja, ci pentru a le induce un sentiment de siguranță. Oricum le este frică pentru că nu au medicamentul nu știu care, că li se termină banii la jumătatea lunii, că nu mai au putere, că nu mai au speranță...”, a mai zis Dana Budeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel