Dan Voiculescu: Dacian Cioloș, susținut de un grup ocult. Scenariu pe care l-am mai văzut
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Dacian Cioloș
Dacian Cioloș
Dan Voiculescu acuză, pe blogul său , că în spatele lui Dacian Cioloș, s-ar afla un grup ocult. 

”Îmi asum că toate site-urile și ONG-urile plătite pentru a mă înjura își vor intensifica atacurile, lucru ce nu mă oprește din a spune ceea ce gândesc. Un grup ocult care nu își asumă public identitatea concretă și nici nu anunță transparent sursele de venituri dorește promovarea anumitor oameni și anumitor interese. Este un scenariu pe care l-am mai văzut în istoria recentă a României.” este mesajul lui Dan Voiculescu, de pe blogul acestuia. 

Publicații susținătoare ale lui Dacian Cioloș

Dan Voiculescu numește mai multe publicații media despre care spune că ”au avut o creștere susținută și simultană în perioada aprilie-august 2018, unele dintre ele ajungând la dublarea vizitelor de pe site. O astfel de creștere bruscă este urmarea unei infuzii de capital substanțial. Ceea ce este și mai interesant este că toate aceste publicații sunt susținătoare ale lui Dacian Cioloș și ale apropiaților săi.”

”Actuala putere să nu se mire”

”Faptul că majoritatea publicațiilor din România au culoare politică nu este o noutate pentru nimeni, dar de aici până la susținerea unor interese ce doresc dezbinarea românilor (pentru a-și promova mai ușor interesele proprii) este o cale foarte lungă. Atrag atenția Guvernului că unul dintre rolurile importante ale sale este acela de a asigura o stabilitate economică, socială și politică în țară. Orice acțiune netransparentă care nu își declară sursele de finanțare, care nu își asumă deschis rolul partizan, merită o atenție specială din partea Guvernului și a serviciilor de informații. În același timp, actuala putere să nu se mire dacă vor înregistra scăderi în percepția publică la capitolul încredere și le recomand transparent, public, cinstit și prin asumare, să răspundă la aceste pericole prin acțiuni concrete.” atrage atenția Dan Voiculescu. 

Adevărul, cu onoare, fără frică

El continuă prin a se întreba dacă și PSD - ALDe au un grup similar de presă care să prezinte ”adevărurile din societatea românească, fără frică, cu demnitate, în numele onoarei, având ca singur scop protejarea intereselor poporului român. De altfel, am reținut cu multă satisfacție îndemnul președintelui Statelor Unite, Donald Trump, care și-a asumat public determinarea de a face ca America să fie a americanilor. Și eu îmi doresc ca România să fie a românilor.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel