Dan Tănasă se compară cu un câine: A mușcat ”fetițele” de la USR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Dan Tănasă (AUR) a vorbit despre cearta aprinsă, plină de jigniri dintre el și Silviu Dehelean (USR) care a avut loc astăzi în Parlament.

"Eu nu m-am legat de niciun parlamentar USR până când nu am fost provocat. Fetiţele de la USR au luat un băţ şi au deranjat un câine care, evident, le-a muşcat. Şi îi va muşca de fiecare dată când fetiţele de la USR vor îndrăzni să mă jignească. Nu am făcut nimic altceva decât să reacţionez şi să pun la punct nişte băieţi care s-au trezit la guvernare, nişte băieţi fără C.V.-uri, fără realizări în viaţă, care au ajuns, mulţi dintre ei, parlamentari, miniştri şi care s-au găsit ei să ne arate nouă tuturor cum se guvernează o țară şi cum trebuie să ne ocupăm de justiţie, de sănătate. Prietenii apropiaţi şi cei care mă cunosc ştiu că eu nu am acest tip de comportament în mod uzual", a spus Dan Tănasă, în emisiunea Decisiv, prezentată de Cătălina Porumbel, la Antena 3. 

Vezi și: Cristian Seidler a închis telefonul la Antena 3, după jignirile repetate și continue ale lui Dan Tănasă

Moșteanu, după cearta cu Tănasă din Parlament: Stă destul de prost cu nervii! O rușine, azi am văzut cum funcționează extremiștii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel