Dan Tănasă, scandal în Parlament. Cu ce rasă de câini s-a comparat. Buzăianu și Zamfir au bufnit în râs
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Deputatul AUR Dan Tănasă a vorbit despre scandalul de astăzi din Parlament.

Vezi și: Dan Tănasă se compară cu un câine: A mușcat ”fetițele” de la USR

"M-am gândit să utilizez metoda USR, aceea de a protesta la o conferință de presă cu privire la un subiect. Eu am luat decizia să mă fac vocea magistraților care au protestat cu privire la desființarea SIIJ și am strigat că CSM nu și-a dat avizul.

În același timp au apărut mai multe personaje din USR, care au încercat în permanență să mă provoace. În repetate rânduri am fost apostrofat, înjurat de USR și nu am zis nimic. De data asta a venit Moșteanu lângă mine să mă provoace, a venit și Dancă și colegul ăsta, cu ochelari, nu știu cum îl cheama (n.r. se referea la Silviu Dehelean).

Eu recunosc că m-am enervat, pentru că pur și simplu te scoate din sărite să-i vezi pe oamenii ăștia cum îți rânjesc, cum au ajuns la putere și-ți rânjesc, e foarte frustrant! (...)

În momentul în care iei bățul și zgândări un Rottweiler, te va mușca, e simplu!", a declarat Dan Tănasă, în direct la B1 TV.

Radu Buzăianu: Dumneavoastră fiind Rottweiler-ul?! Am înțeles....

Vezi și: Moșteanu, după cearta cu Tănasă din Parlament: Stă destul de prost cu nervii! O rușine, azi am văzut cum funcționează extremiștii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel