Dan Petrescu vrea loturi mărite în Liga 1: Cred că nu ştim că e pandemie. Vor fi probleme mari în România
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a făcut apel pentru schimbarea regulamentului în Liga 1, astfel încât echipele să poată folosi mai mulţi jucători. 

"Noi avem jucători, dar nu putem să-i folosim. Mi se pare incredibil că avem pandemie, dar nu putem să folosim câți jucători vrem. Lăsați-ne să avem mai mulți jucători în lot. Nu cerem un avantaj pentru CFR, cerem ca toate echipele să aibă câți jucători vor în lot. Noi îi plătim pe Tahiri, Butean, Hoban, dar eu numai îi antrenez.

O să vină și Omicron, o să se amâne iar meciuri în România. Dacă ai 40 de jucători, hai să-i folosim, ca să nu se mai amâne meciuri și să sufere televiziunile și spectatorii. Cred că nu știm că e pandemie în România. Am cerut cinci schimbări, zece jucători pe bancă, avem nevoie, că sunt jucătorii obosiți. În ianuarie o să fie multe probleme cu COVID în România, o să vedeți", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeş. 

CITEŞTE ŞI Cum explică Dan Petrescu parcursul slab al CFR Cluj în Europa: Cel mai mult a contat că nu am fost eu de la început

A criticat şi programarea meciurilor 

Antrenorul CFR-ului a precizat că jucătorii săi sunt obosiți și a criticat din nou modul în care sunt programate meciurile în Liga 1.

"Jucătorii sunt foarte obosiți, dar moralul este bun, după atâtea victorii la rând. Suntem singura echipă din România care joacă la trei zile, n-am înțeles motivul. Chiar dacă cei care trebuie să organizeze meciul mi-au răspuns că nu știu ce au făcut ei... dar realitatea este asta, pe care o spune Dan Petrescu. Singura echipă care joacă la două zile și jumătate este CFR. Toate echipele au avut patru zile, e un lucru pe care n-o să-l înțeleg, orice mi-ar spune ei. Nu e normal.

Sunt conștient că jucătorii sunt obosiți, dar trebuie să facă un efort maxim în meciul ăsta și să scoatem un rezultat pozitiv, ar fi un an fantastic pentru ei. În fotbal, ultima impresie contează. Echipa din Pitești e pe locul trei la un clasament în deplasare, sunt mult mai buni în deplasare decât acasă. E o echipă pragmatică, sunt pregătiți, sunt odihniți", a precizat Dan Petrescu, conform DIGISPORT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel