Dan Petrescu, revoltat după finalul Gaz Metan-CFR Cluj
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Tehnicianul campioanei României, Dan Petrescu, a fost supărat la finalul remizei albe înregistrată la Mediaș în fața celor de la Gaz Metan. Nu jucătorii l-au supărat pe antrenorul CFR-ului, ci arbitrul care nu a acordat o lovitură de la 11 metri pentru ardeleni.

"Sunt puțin supărat pe faza aia, clară, simplă, arbitrul nu trebuia să se sucească. Am avut un penalty ca lumina zilei, ar fi schimbat soarta meciului.

Gaz Metan are 10 (n.red. - penalty-uri) primite, noi n-am mai primit, cred că nu o să mai primim. E păcat că un meci ca ăsta greu, cred că se putea câștiga cu o fază fixă sau un penalty.

Nici terenul nu ne-a ajutat, cred că era înghețat, sărea mingea, băieții și-au dorit, nu am ce să le reproșez.

E posibil să ajungem pe doi, pe trei la final, noi avem program infernal.

În schimb FCSB are program foare ușor, cred că în afara de meciul cu Dinamo nu are cum să se încurce. Va fi greu pentru noi, vom încerca, vom da totul, jucătorii au dat tot ce au putut", a spus Dan Petrescu, la Digi Sport, la finalul partidei cu Gaz Metan, 0-0.

FCSB s-ar putea apropia

Acest rezultat nu ajută pe niciuna dintre echipe. În cazul ardelenilor, care ocupă scaunul de lider în Liga 1, principala urmăritoare, FCSB, s-ar putea apropia la două puncte de ei, dacă va câștiga în această rundă confruntarea de acasă cu Academica Clinceni.

De cealaltă parte, Gaz Metan Mediaș, care a urcat momentan pe locul șase, cu 37 de puncte, poate fi devansată de FC Botoșani, în cazul unui egal sau victorii în fața celor de la Hermannstadt.

În etapa a 25-a, CFR Cluj o va aștepta acasă pe Viitorul (14 februarie, de la ora 20:00), în timp ce Gaz Metan Mediaș merge la Academica Clinceni (15 februarie, de la ora 14:30).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel