Dan Petrescu, criticat dur după ce a umilit mai mulţi juniori. "Aşa se termină fotbalul la nivelul ăsta"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a fost criticat dur după ce a scos mai mulţi juniori din teren după doar câteva zeci de secunde, în încercarea de a "fenta" regula U21 din Liga 1. 

„Înainte de orice trebuie să ne gândim la copii. Sfidăm niște reguli, dar sfidăm și omul, iar eu pun omul mai presus de tot…Poate interveni și o cădere psihică. De ce să zică mulțumesc doar că pășește pe gazon?? De aceea îi creștem, ca să joace. Altfel desființăm Centrele de Copii și Juniori, luăm jucători din străinătate și s-a terminat cu fotbalul la nivel de copii și juniori…Nu poți să spui ca el să zică mersi că intră pe teren, dacă respectivul a ajuns să facă parte din lotul echipei mari înseamnă că are un merit, cu siguranță..Adică, de ce-i mai creștem??”, a declarat Lorena Balaci la ProSport Live.

„Bursucul” a stabilit un record negativ, în martie, când la meciul Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj, scor 0-0, l-a schimbat pe Alin Răzvan Fica, un mijlocaș de 18 ani, după doar 24 de secunde de la debutul partidei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel