Urmărește emisiunea live
Dan Negru: Văd că s-au ascuțit cuțitele între mine și Cabral. Care e, de fapt, adevărul
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Facebook Dan Negru
Foto: Facebook Dan Negru
Recent, Dan Negru și Cabral au avut un schimb de replici în mediul online. S-a spus că la mijloc ar fi vorba despre o ceartă, însă Dan Negru a intervenit, lămurind situația.

„Văd că s-au ascuțit cuțitele între mine și Cabral și sunt pline ziarele de "lupta" noastră. Acu', serios, e glumă. Mă leagă o amiciție plăcută de Cabral de mulți ani... Am povestit și azi-noapte vreo oră la telefon. Dar n-am povestit niciodată legătura mea cu începuturile showului lui... Cabral, pot să spun? Cu câteva săptămâni înainte ca showul lui să înceapă la Pro, ne-am întâlnit. Avea emoții. Family Feud (Ce spun românii) era un format tv pe care l-a mai încercat și Antena. (...) În 1976 a apărut formatul în America, inventat de Mark Goodson care avea o regulă: "follow the rules". Azi, nimeni n-o face mai bine decât Cabral... Azi, show-ul lui, "Ce spun romănii", e de trei ori mai urmărit decat celelate programe difuzate de Kanal, Antena si Prima la ora aia. O spun cu fair-play pentru că fair-play e tot ce rămâne după noi!”, a scris Dan Negru pe contul de Facebook.

„Într-o zi am să vă povestesc și cum am fost la un pas să mă bat cu adevărat cu Cabral. Dar asta e altă poveste tot despre fair-play, caractere si moralitate. Altă dată”, a mai zis Dan Negru.

Cabral, reacție

Cabral a reacționat în urma mesajului publicat de Dan Negru. „Stai, mă?! Deci nu ne-am certat?!?? Pfeai... eu deja eram pe flotări și abdomene, mare bătaie ce prevesteam!! Apropo de partea a doua a poveștii... trebuie s-o spui cândva și public. Serios”, i-a zis Cabral.

Cabral și Andreea Ibacka, dezvăluiri după ce au devenit părinți de băiat

Andreea și Cabral Ibacka au devenit părinți pentru a doua oară, de această dată părinți de băiat. 

Cabral a fost cel care a făcut anunțul, pe rețelele de socializare.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine.

Andreea Ibacka e bine și ea.

Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.

P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt...", a scris el pe pagina de Facebook.

„Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call.

Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR.

Ea nu și nu, că nu-i place.

Vine Namiko și spune senină:

- Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos", a mai scris Cabral pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel